Μετά τον Μάθιου Μακόναχι, που ύψωσε την σημαία κατά του αποσμητικού στις μασχάλες και η γνωστή ερμηνεύτρια Lizzo συμμετέχει στο νέο αυτό κίνημα.

Ο 51χρονος ηθοποιός, αποφεύγει το αποσμητικό τα τελευταία 35 χρόνια παρόλα αυτά συνάδελφοι του μαρτυρούν ότι ουδέποτε τους ήρθε κάποια δυσοσμία, αντιθέτως πάντοτε μύριζε όμορφα.
Η Lizzo, σε ανάρτηση της στο instagram λέει πως στηρίζει τον Μακόναχι και από όταν σταμάτησε και εκείνη να χρησιμοποιεί αποσμητικό, «μυρίζει καλύτερα».
Πάντως, αυτή η συζήτηση έχει ανοίξει τον τελευταίο καιρό με πολλούς διάσημους να μοιράζονται την δική τους συνήθεια. Για παράδειγμα το ζεύγος Κούνις-Κάτσερ, πυροδότησε μια μεγάλη αντιπαράθεση αφού παραδέχθηκαν ότι δεν κάνουν κάθε μέρα μπάνιο τα παιδιά τους παρά μόνο «όταν τα έβλεπαν βρώμικα». Ο Άστον Κούτσερ μάλιστα είπε, ότι καθημερινά πλένει τις μασχάλες του και την ευαίσθητη περιοχή του, μόνο. Παρόμοιες θέσεις έχουν κι άλλοι γνωστοί ηθοποιοί του Χόλιγουντ που παραδέχονται ότι πλένουν τα παιδιά τους και τους ίδιους μόνο όταν «μυρίζουν».
Από την άλλη ωστόσο, καθημερινά κάνουν μπάνιο ο Ντουάιν Τζόνσον (The Rock), ο Τζέισον Μαμόα, Ντρού Μπάριμορ, και Cardi B.

Leave a Comment