Έντονες είναι οι φήμες το τελευταίο διάστημα που θέλουν, τη Δέσποινα Βανδή να είναι σε σχέση με τον Βασίλη Μπισμπίκη. 

Οι δυο καλλιτέχνες κρατούσαν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για αρκετό διάστημα ωστόσο τους τελευταίους μήνες όλα έχουν ανατραπεί και κυκλοφορούν μαζί στην πόλη με μεγάλη άνεση, ζώντας ανενόχλητοι τον έρωτά τους.Η τελευταία τους κοινή εμφάνιση ήταν πριν μερικές ημέρες σε κρητικό γλέντι με φίλους, ενώ ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει σε τρυφερά τετ α τετ σε κουτούκι στο κέντρο της Αθήνας αλλά και στην Ερμού να απολαμβάνουν τα ψώνια τους.Το μεταξύ τους ειδύλλιο φαίνεται σύμφωνα με την εφημερίδα Realnews και το ρεπορτάζ της Αλεξάνδρας Αντωνίουν, να ξεκίνησε στα στούντιο ΚΑ.ΠΑ όταν εκείνος βρισκόταν στα γυρίσματα των Άγριων Μελισσών και στα διαλείμματα ανυπομονούσε να συναντήσει την τραγουδίστρια που την ίδια ώρα έκανε γυρίσματα σε διπλανό στούντιο για το J2US.

 

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι στα μέσα Αυγούστου πέρασαν μαζί τις διακοπές τους στη νότια Εύβοια στην περιοχή Μεσοχώρια. Το ζευγάρι είχε ένα βαρκάκι και πήγαινε για μπάνιο σε μικρούς κόλπους της περιοχής μακριά από πολυσύχναστες παραλίες, ενώ οι δυο τους κυκλοφορούσαν χαλαροί και επισκέπτοντας μικρά ταβερνάκια της περιοχής.Πέρα από την Εύβοια όμως οι δυο καλλιτέχνες συναντήθηκαν και στην Κρήτη την περίοδο που ο Βασίλης Μπισμπίκης έκανε γυρίσματα για τη σειρά «Κομάντα και Δράκοι» και η Δέσποινα Βανδή για το My Greece.

Οι δυο τους πέρασαν μια αρκετά δύσκολη περίοδο καθώς έπρεπε να διαχειριστούν πολλά που είχαν να κάνουν με τις ζωές πριν τη γνωριμία τους. Βασική τους προτεραιότητα ήταν να μπορέσουν να δημιουργήσουν τις καταλληλότερες συνθήκες για τα παιδιά που έχουν αποκτήσει από τους γάμους τους. Πλέον όλά όμως δείχνουν να έχουν πάρει τον δρόμο τους αφού περνούν αρκετές μέρες της εβδομάδας μαζί ενώ ο λόγος που οι περισσότερες συναντήσεις τους είναι στο κέντρο δεν είναι άλλος απο το νέο σπίτι του ηθοποιού που μετακόμισε από τα βόρεια προάστια.

Leave a Comment