Ο γνωστός τραγουδιστής συνελήφθη την Τρίτη στο σπίτι του από την Αστυνομία, ύστερα από μήνυση που έχει κατατεθεί εναντίον του.
«Ήταν μία παλιά υπόθεση και επρόκειτο για μία παρεξήγηση. Υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες ακόμα και κάποια στιγμή είδε ότι έληξε η προθεσμία και διέταξε τη σύλληψή μου», σημείωσε σχετικά ο Πασχάλης στον ALPHA.Ο γνωστός τραγουδιστής συνελήφθη, καθώς είχε δοθεί εντολή για τη σύλληψή του μετά από μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που υπέβαλε εις βάρος του ο Κωνσταντίνος Πάγκαλος, ο γενετιστής της γυναίκας που ισχυριζόταν ότι το παιδί που είχε φέρει στον κόσμο ήταν δικό του, η γνωστή υπόθεση με το «στιγμιαίο λάθος».Υπενθυμίζεται πως με απόφαση του Αρείου Πάγου το παιδί της Ουρανίας Τουτουνζή αναγνωρίστηκε και επίσημα ως τέκνο του Πασχάλη Αρβανιτίδη, όταν το 2011 ο Άρειος Πάγος είχε απορρίψει το αίτημα του τραγουδιστή, με το οποίο ζητούσε να αναιρεθεί η απόφαση του Εφετείου Αθηνών που αναγνώριζε -κατόπιν εξετάσεως DNA- την πατρότητα του γιου της Ουρανίας Τουτουντζή.
Σύμφωνα με το δικηγόρο του, πρόκειται για απόφαση του 2013, η οποία έχει μετατραπεί σε χρηματική ποινή ύψους 3.000 ευρώ. Χθες σε ένα τυχαίο έλεγχο «χτύπησε» το σύστημα και ο τραγουδιστής πήγε στο αστυνομικό τμήμα, διευθέτησε το πρόστιμο και αφέθηκε ελεύθερος. Η περιπέτεια του κράτησε από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι.
 
[youtube url=”https://youtu.be/JKahRWXSb3Y” scroll_reveal=”https://youtu.be/aPAyPM0gMoU”]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *