Με μια θεαματική πρεμιέρα και ένα sold out διήμερο ξεκίνησε τις εμφανίσεις του ο Αντώνης Ρέμος στο ολοκαίνουριο NOX και απέδειξε από την πρώτη κιόλας εμφάνιση τι μας επιφυλάσσει για τις βραδιές του χειμώνα που ακολουθούν!
Ο Αντώνης Ρέμος, ένας από τους πιο αγαπημένους ερμηνευτές και με μεγάλες εμπορικές επιτυχίες στο ενεργητικό του εμφανίστηκε στην σκηνή του NOX και έκλεψε τις εντυπώσεις. Το ταξίδι των αισθήσεων μόλις ξεκίνησε. Μια νέα εποχή στη ψυχαγωγία, εφάμιλλη με διεθνής χώρους, με σύγχρονες υποδομές και τελευταίας τεχνολογίας οπτικοακουστικά μέσα, σε συνδυασμό με την υψηλή αισθητική και την ποιότητα ικανοποίησε και τους πιο απαιτητικούς θεατές!
 
 
image9
 
Με δυνατές ερμηνείες συντροφιά με μια σπουδαία παρέα εξαιρετικών ερμηνευτών και μουσικών, ένα μουσικό πρόγραμμα – υπερθέαμα, γεμάτο παλιές και νέες επιτυχίες. Σε μια μαγική ατμόσφαιρα, με έντονα μουσικά στιγμιότυπα και μελωδίες που σε ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο, με ένα αξεπέραστο live show γεμάτο ένταση, ρυθμό, ενέργεια και πάθος, σε ένα ασφυκτικά γεμάτο NOX εντυπωσίασε, ενθουσίασε, καταχειροκροτήθηκε και αποθεώθηκε από το Αθηναϊκό κοινό και όχι μόνο.
 
image10
 
image11
 
image1
 
Μαζί του οι: Τάνια Μπρεάζου, Αντώνης Βλάχος, Λίνα Αλατζίδου, Χριστίνα Ράλλη. 
DJ: Αντώνης Δημητριάδης
LIVE ACT: Σπύρος Μεταξάς
 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *