Η Κατερίνα Στικούδη ζει την απόλυτη ευτυχία καθώς πριν από μερικές εβδομάδες υποδέχτηκε το γιο της. Η νέα μαμά μίλησε στο περιοδικό «ΟΚ!» για την εγκυμοσύνη της, τον δύσκολο τοκετό αλλά και τον σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη. Αποκάλυψε επίσης και το όνομα που θα δώσουν στο γιο τους.
 
Μιλώντας για τα κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη είπε: «Είχα βάλει 14 κιλά και όταν ζυγίστηκα είχα χάσει τα 12. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι οι γυναίκες πρέπει να μπαίνουμε στη διαδικασία να συγκρίνουμε η μία την άλλη. Κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός, κάθε γυναίκα χρειάζεται τον δικό της χρόνο να επανέλθει. Δεν υπάρχει κανόνας για το πώς πρέπει να είμαστε μετά τη γέννα. Δεν θέλει άγχος. Έρχεται ένα πλάσμα που ανατρέπει όλα τα δεδομένα σου, σε τρελαίνει, σου δίνει τόση χαρά… δεν μπορούμε να στενοχωριόμαστε για μια ζυγαριά», είπε η Κατερίνα Στικούδη και για τον δύσκολο τοκετό δήλωσε: «Η αλήθεια είναι δεν έπιασε και πολύ η ευχή “με έναν πόνο”! Ήμουν λίγο άτυχη στον τοκετό, ήταν δύσκολος. Ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται. Ο κύριος Φρουδαράκης, ο γιατρός μου, και η ομάδα του ήταν στο πλευρό μου κάθε στιγμή, κάθε λεπτό και τους ευχαριστώ πολύ όλους μέσα από την καρδιά μου. Εξάλλου, έχω μάθει στη ζωή μου να μη μου έρχεται τίποτα τόσο εύκολα, ούτε στα προσωπικά, ούτε στα επαγγελματικά. Ενώ για εννέα μήνες δεν είχα καμία ενόχληση στην εγκυμοσύνη και μπορούσα να δουλεύω κανονικά, το φινάλε ήταν λίγο επεισοδιακό. Ευτυχώς, όμως όλα πήγαν καλά. Με βοήθησε το σώμα μου, επειδή είμαι πολύ γυμνασμένη, είχα την πειθαρχία να ακούω τους ανθρώπους και να κάνω σωστές αναπνοές, παρέμεινα πολύ συγκεντρωμένη».
 
 
Μάλιστα, η Κατερίνα Στικούδη εξομολογήθηκε πως ο αγαπημένος της Βαγγέλης ήταν δίπλα της στον τοκετό: «Ήταν το στήριγμά μου, όπως είναι σε όλα εξάλλου. Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους, εγώ νιώθω πάρα πολύ τυχερή. Είναι ένας άνθρωπος που θαυμάζω, με αγαπάει άνευ όρων. Είναι πάντα δίπλα μου, όχι μόνο σαν συμβουλάτορας, αλλά και ως στήριγμα. Νοιάζεται πολύ για το μωράκι, το φροντίζει, θέλει να προσφέρει. Είμαστε με τον Βαγγέλη δώδεκα στα δεκατρία χρόνια. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τον Βαγγέλη – φαντάζομαι ούτε εκείνος χωρίς εμένα».
 
Για το πώς προέκυψε το όνομα Βύρωνας στον γιο της η τραγουδίστρια είπε: «Από τα 12-13 έλεγα στους γονείς μου ότι αν κάνω ποτέ γιο, θα τον πω Βύρωνα. Όταν γνώρισα τον Βαγγέλη Σερίφη, μου είπε πως τον πατέρα του τον λένε Βύρωνα, οπότε χαρήκαμε όλοι πάρα πολύ! Είναι αυτό που λένε “σκέψου κάτι και θα γίνει”».

Leave a Comment