Ο Θοδωρής Φέρρης και το «Romeo Club» έγιναν, για ακόμα μία φορά, ο hot προορισμός στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας, με το κοινό να «απαιτεί» δυναμικά την παράταση των εμφανίσεων, οι οποίες αποφασίστηκε να συνεχιστούν έως τον Ιανουάριο. 
 
 
Ο Θοδωρής Φέρρης, ο επιτυχημένος και πιο ερωτικός καλλιτέχνης της γενιάς του, επέστρεψε στο «Romeo Club» στις αρχές του Σεπτέμβρη, χαρίζοντας μοναδικές βραδιές με τις προσωπικές επιτυχίες του και τις γεμάτες ψυχή ερμηνείες του.
 
 
Μαζί του είναι η εντυπωσιακή Κατερίνα Λιόλιου, που διανύει μια από τις πιο δυνατές περιόδους της καριέρας της μαγεύοντας τόσο με τη σκηνική της παρουσία όσο και με τα προσωπικά της hits της.
 
 
Το σχήμα συμπληρώνουν οι ταλαντούχοι νέοι καλλιτέχνες Ανδρομάχη, Γιάννης Γρόσης και Ματίνα Ζάρα.
Από το πρώτο κιόλας διήμερο, το «Romeo Club» έγινε το απόλυτο place-to-be, με το κοινό να το επιλέγει για τη διασκέδασή του και να του χαρίζει απανωτά sold out. Θέλοντας να ανταποδώσουν την αγάπη του κόσμου και να τον ευχαριστήσουν για την προτίμηση και την στήριξη, οι καλλιτέχνες και οι υπεύθυνοι του «Romeo Club» αποφάσισαν να αλλάξουν τον προγραμματισμό τους και οι εμφανίσεις να παραταθούν μέχρι τον Ιανουάριο.
 Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ο Θοδωρής Φέρρης και το δυνατό σχήμα του «Romeo Club» θα συνεχίσουν να δίνουν «φρέσκο» αέρα και δυναμικό παλμό στη νυχτερινή Αθήνα!
 

Leave a Comment