Ο Γιώργος Σαμπάνης μίλησε στην κάμερα του Πρωινού για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Γιώργο Μαζωνάκη, στον Σωκράτη Μάλαμα, στη φετινή του συνεργασία με τον Snik και τη Josephine και το ελληνικό #metoo στον αθλητισμό.

«Τον αγαπώ πολύ τον Γιώργο Μαζωνάκη, είναι φίλος μου. Θα τον αγαπώ ανεξαρτήτως συνεργασίας», αναφέρει ο Γιώργος Σαμπάνης και αποκαλύπτει: «Πήρα τον Σωκράτη Μάλαμα για να του προτείνω ένα τραγούδι μου. Δεν μου πήρε το τραγούδι, αλλά γίναμε φίλοι».«Στο Έναστρον φέτος έχω ξανανιώσει. Έχω δυο παιδιά μαζί μου στην αφίσα μου, τον Snikαρο και την Josephine, που είναι πολύ δραστήρια, πολύ δημιουργικά. Είναι κακοπροαίρετοι, γιατί να μη μιλάω με τον Snik; Αφού εγώ ζήτησα αυτή η συνεργασία. Να μην μιλάω με τον άνθρωπο που εγώ του έκανα πρόταση για δουλειά;», αναρωτήθηκε ο Γιώργος Σαμπάνης.
Για το #metoo, ο γνωστός δημιουργός λέει: «Δεν έχω ζήσει κακοποιητικές συμπεριφορές στον αθλητισμό. Είχα ένα εκπληκτικό προπονητή, τον Χρήστο Κατσίκα. Τέτοιες συμπεριφορές δεν είχα. Όπου ακούω τέτοια πράγματα, νιώθω άσχημα για τον άνθρωπο που τα έχει αισθανθεί. Αλλά έχω και μια σκέψη του τύπου, οκ, εντάξει… δεν μπορώ να ξέρω τι λέει ο καθένας στην τηλεόραση. Γενικά, με ό,τι δημοσιοποιείται είμαι λίγο αποστασιοποιημένος. Δεν τα πιστεύω κι όλα, ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει». 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *