Συνέντευξη στο περιοδικό Down Town παραχώρησε η Τάμτα, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον σύντροφό της Πάρη Κασιδόκωστα, αποκαλύπτοντας ποιο είναι το μυστικό που έχουν καταφέρει να είναι μαζί εδώ και έξι ολόκληρα χρόνια. 

 

 
 

Τώρα που είσαι πολλά χρόνια με έναν άνθρωπο και πας και πάλι με κάποιον τρόπο κόντρα στα στερεότυπα αφού δεν έχετε παντρευτεί.

Δεν είναι κάτι τόσο σημαντικό για μένα ο γάμος, έως καθόλου. Νυφικό έχω φορέσει στη ζωή μου, πολύ μικρή μεν, αλλά το έκανα. Δεν ήταν ποτέ όνειρό μου, δεν είμαι αυτός ο τύπος.

Αν σου ζητούσε ο Πάρης να παντρευτείτε θα έλεγες όχι;

Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό, θα ήταν χαζό εκ μέρους μου, γιατί η ζωή είναι πολύ απρόβλεπτη, δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να φέρει. Είναι όλα πιθανά αλλά δεν είναι κάτι που συζητάμε ούτε έχω βάλει μπρος για κάτι τέτοιο. Ό,τι έρθει, θα το δούμε!

Είστε ζευγάρι σχεδόν έξι χρόνια. Κλισέ ερώτηση, αλλά τι είναι αυτό που σας κρατάει μαζί;

Και κλισέ θα σου απαντήσω, γιατί είναι τα βασικά: αγάπη, σεβασμός, κατανόηση. Αλλά είναι και κάτι άλλο. Σε καμιά περίπτωση δεν χάνουμε την ελευθερία μας για κανέναν άνθρωπο και για κανέναν λόγο πάνω στη Γη. Σίγουρα κάνεις συμβιβασμούς μέσα σε μια σχέση, δεν είμαστε μόνο για την πάρτι μας, αλλά δεν πρέπει να

θυσιάζουμε την ελευθερία μας.

Και ο Πάρης και εγώ είμαστε δυο ελεύθεροι άνθρωποι. Δεν αντέχουμε την πίεση για κανέναν λόγο. Δεν υπάρχει περίπτωση να θέλω να πάω κάπου ή να θέλει να κάνει αυτός κάτι και να το συζητήσουμε. Δεν υπάρχει καν θέμα συζήτησης – κάνει ο καθένας αυτό που επιθυμεί.

Το τονίζω γιατί ακούω πολλά ζευγάρια να λένε ότι αυτό είναι ένα από τα βασικότερα προβλήματα στις σχέσεις τους. Δεν γίνεται να χάσεις τον εαυτό σου μέσα σε μια σχέση, είναι ανεπίτρεπτο.

Νιώθεις άβολα όταν σε ρωτάνε για τον Πάρη;

Δεν θα σου πω ψέματα, δεν είναι το αγαπημένο μου. Όχι για κανέναν άλλον λόγο, αλλά επειδή ποτέ δεν ήμουν ο άνθρωπος που θα μιλήσει με άνεση για τις σχέσεις του ή θα τις προβάλλει. Δεν θα πω παραμύθια, αλλά δεν θα καθίσω να αναλύσω και δημόσια τα προσωπικά μου.

Για τη δουλειά τον ρωτάς;

Εννοείται, στο ίδιο σπίτι είμαστε. Όταν μου στείλουν ένα κομμάτι, μια πρόταση, ένα κλιπ, ο πρώτος άνθρωπος που θα ρωτήσω είναι ο Πάρης.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *