Η Χάρις Αλεξίου τοποθετείται για το άσχημο περιστατικό που συνέβη στη Χαλκίδα με βιβλίο του Ευγένιου Τριβιζά, εκφράζοντας τη στεναχώρια της.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Κυριακής 12 Δεκεμβρίου, σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας πίσω από τα δικαστήρια της Χαλκίδας, διαδηλωτές, ανάμεσα στους οποίους και γονείς, έκαψαν μέσα σε μεταλλικό κάδο το βιβλίο του Ευγένιου Τριβιζά, το οποίο αφορά την περίοδο της πανδημίας και το οποίο μοιράστηκε την προηγούμενη εβδομάδα στα σχολεία. Ακόμη, μέσα στον ίδιο κάδο έκαψαν μάσκες και rapid test, ενώ χαρακτήρισαν το βιβλίο του Ευγένιου Τριβιζά μέσο προπαγάνδας.Σχετικό βίντεο από την άσχημη αυτή κίνηση των διαδηλωτών-αρνητών προβλήθηκε στα δελτία ειδήσεων.Το απόγευμα της Τρίτης 14 Δεκεμβρίου, η Χάρις Αλεξίου δημοσίευσε ένα βίντεο, διάρκειας περίπου 40 δευτερολέπτων, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου σχολιάζει την απόφαση των διαδηλωτών να κάψουν τα βιβλία του Ευγένιου Τριβιζά, χαρακτηρίζοντας την κίνηση αυτή «εξευτελιστική».«Είδα στις ειδήσεις ένα βίντεο, να καίνε τα παιδικά βιβλία που έγραψε ο Τριβιζάς. Δεν είναι σωστά πράγματα αυτά. Όποιος και να έχει δίκιο, η μία πλευρά ή η άλλη πλευρά, κάπου θα υπάρχει ένας λόγος για να στηρίζει ο καθένας την άποψή του. Δεν είναι ωραίο πράγμα αυτό. Ας μην εξευτελιζόμαστε σε όλο τον κόσμο, γιατί αυτή η εικόνα θα ταξιδέψει παντού» τονίζει η επιτυχημένη τραγουδίστρια, ενώ στη λεζάντα του post της σημειώνει: «Ψυχραιμία παιδιά».
Διαδικτυακοί φίλοι της σπουδαίας ερμηνεύτριας έχουν σχολιάσει το βίντεο που ανάρτησε, επικροτώντας τα λεγόμενά της. «Πάλι καλά που υπάρχουν ανθρωποι σαν κι εσας κι έχει ο κόσμος ακόμα ελπίδα. Μπράβο και πάλι μπράβο. Πόσο δίκιο έχετε για ακόμα μία φορά?» γράφει ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος «Γι’αυτό είσαι η Χαρούλα ❤️ Για αυτή την λαμπερή ψυχή».
 
 
 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *