Ο Πέτρος Ιακωβίδης ήταν καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Open TV, After Dark. Ο διάσημος τραγουδιστής έκανε μια αναδρομή στην πορεία του από τα πρώτα του βήματα μέχρι και την καταξίωσή του προτού μιλήσει για τα προσωπικά του.

Ως τώρα έχει συνεργαστεί με ορισμένα από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής και από αυτές τις εμπειρίες ξεχωρίζει τη συνάντησή του με τη Νατάσα Θεοδωρίδου. «Συνεργαστήκαμε πρώτη φορά στο Fantasia. Με πήρε ο επιχειρηματίας και μου είπε ότι θα κάνει πρόταση στη Νατάσα να πάρει εκείνη και εμένα μαζί. Κολλήσαμε από την πρώτη στιγμή».Για τις φήμες που τους ήθελαν ζευγάρι είπε: «Ο καθένας γράφει ό,τι θέλει. Η Νατάσα είναι όντως οικογένειά μου».
Μάλιστα, αφηγήθηκε και το πώς η γνωστή τραγουδίστρια του «έκλεψε» ένα τραγούδι που ήθελε να πει ο ίδιος. «Της έβαλα το “Παραδόθηκα” να το ακούσει και μου είπε θα ήθελα να το πω. Μετά από δύο μήνες της είπα ότι θα πω το “Σ΄αγαπαώ σου φώναξα” και βγήκε εκείνη μετά στο μαγαζί και είπε “αυτό είναι το νέο μου κομμάτι που έγραψε ο Πέτρος Ιακωβίδης”».Με τη μουσική ασχολήθηκε από πολύ νωρίς, ήδη από το νηπιαγωγείο ξεκίνησε να μαθαίνει μπουζούκι. Ανάμεσα στις ιδιότητές του, του τραγουδιστή και του συνθέτη, προτιμά την πρώτη. Αλλά η επιτυχία είναι εξίσου μεγάλη και στη δεύτερη αν αναλογιστεί κανείς τα μεγάλα σουξέ που έχει γράψει όπως το “Εγώ Αθήνα εσύ Θεσσαλονίκη” και το”Ξημερώματα”».
 
 
Έπειτα, ήταν ώρα και για το Εξομολογητήριο του After Dark.
 
Αν ήταν γυναίκα για μία ημέρα δεν θα έβγαινε ραντεβού «με τον… Πέτρο Ιακωβίδη γιατί είναι νευρικός και εγωιστής…»
 Πρώτα βάζει το σεξ, μετά την οικογένεια και τέλος τη μουσική. Αν έπρεπε να μην ξαναγράψει για κάποιον μουσική μεταξύ Νατάσας Θεοδωρίδου και Κωνσταντίνου Αργυρού αυτός θα ήταν ο δεύτερος!Ποτέ του δεν έχει κάνει role play στο κρεβάτι αλλά θα του άρεσε να κάνει τον Spider-Man.Η πιο σέξι Ελληνίδα για εκείνον είναι η Ελένη Μενεγάκη και μετά η Ζόζεφιν.
 Κινητό δεν έχει ψάξει σε σχέση…Είπε ακόμη πως θα έμενε σε μία μέτρια σχέση με καταπληκτικό σεξ κι ας μην τα έβρισκαν στα υπόλοιπα με την καλή του. Όσο για το αν έχει υπάρξει τρίτο πρόσωπο σε άλλο δεσμό απάντησε θετικά!
 
[youtube url=”https://youtu.be/-ioCdMwjlPM” scroll_reveal=”https://youtu.be/56y83Ija7PM”]
 
 

Leave a Comment