Μιλώντας αρχικά η Ζόζεφιν παραδέχτηκε ότι πάντα πριν την πρεμιέρα έχει άγχος αλλά όταν ανεβαίνει στη σκηνή και βλέπει τον κόσμο απελευθερώνεται.

Χαρακτήρισε τη συνεργασία της με τον Γιώργο Σαμπάνη και τον Σνικ φανταστική. Με τον Γιώργο Σαμπάνη είχαν κάνει εμφάνιση στα Mad Awards και από τότε η Ζόζεφιν όπως είπε ανυπομονούσε να συνεργαστούν, κάτι που τώρα έγινε πραγματικότητα.Σε ερώτηση αν της λείπει το Just the two of us και αν θα ήθελε να συμμετέχει πάλι, εκείνη απάντησε: “Ήταν τρομερή εμπειρία. Το έκανα, έκλεισε αυτός ο κύκλος και πήρα πολλά πράγματα από αυτό”. Ενώ είπε ότι το παρακολουθεί και μάλιστα εκείνη θα δώσει στο τέλος το βραβείο στον νικητή.Η Ζόζεφιν είπε για το κίνημα metoo “Νιώθω πολύ καλύτερα με αυτό που έχει γίνει. Εννοώ που μιλάνε για αυτό, γιατί θεωρώ ότι ανοίγουμε έναν καινούριο δρόμο για τα νέα παιδιά”. Ενώ όπως είπε έχει υποστεί bullying στον εργασιακό χώρο, αλλά έχει μάθει να βάζει τα όρια της όσο μεγαλώνει και να λέει όχι.Σχετικά με την Eurovision, είπε ότι δεν της έχει γίνει κάποια πρόταση αλλά θα ήθελε να εκπροσωπήσει τη χώρα μας.
 
Γιώργος Σαμπάνης: “Νιώθω φωτεινά”
 
Ο Γιώργος Σαμπάνης και αυτός κάπως αγχωμένος πριν την πρεμιέρα στο Έναστρον είπε πως νιώθει φωτεινά. “Έχω ανάγκη από φως, δύο χρόνια στο σκοτάδι με τον covid και όλα αυτά που συνέβησαν στο χώρο της διασκέδασης, επιτέλους 22 μήνες μετά, ξεκινάμε”.
Μιλώντας για την Ζόζεφιν και τον Σνικ τους χαρακτήρισε τέλειους και δυναμικούς, ενώ αναφέρθηκε και στην απονομή του πλατινένιου του δίσκου που θα γίνει την Πέμπτη.
 
 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *