Νεκρός βρέθηκε ο 17χρονος γιος της Sinéad O’Connor, δύο ημέρες αφότου αναφέρθηκε η εξαφάνισή του.
Το δυσάρεστο γεγονός έκανε γνωστό η μουσικός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γράφοντας ότι «αποφάσισε να δώσει τέλος στον επίγειο αγώνα του» και ζήτησε «κανείς να μην ακολουθήσει το παράδειγμά του».
Τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, η O’Connor έγραψε στο Twitter: «Ο όμορφος γιος μου, Nevi’im Nesta Ali Shane O’Connor, το ίδιο το φως της ζωής μου, αποφάσισε να τερματίσει τον επίγειο αγώνα του σήμερα και είναι τώρα με τον Θεό. Να αναπαυθεί εν ειρήνη και να μην ακολουθήσει κανείς το παράδειγμά του. Το μωρό μου. Σ ‘αγαπώ τόσο πολύ. Παρακαλώ να είστε ήσυχοι».
 
 
Η αστυνομία επιβεβαίωσε την είδηση του θανάτου του εφήβου το Σάββατο.Ο Shane O’Connor αγνοούνταν από την Πέμπτη. Ο 17χρονος αγνοούνταν από το Newbridge της κομητείας Kildare και εθεάθη για τελευταία φορά το πρωί της Παρασκευής σε περιοχή του Δουβλίνου. Τότε η τραγουδίστρια είχε αναρτήσει εγκάρδια μηνύματα στα social media ζητώντας από τον γιο της να επικοινωνήσει μαζί της. «Σέιν, η ζωή σου είναι πολύτιμη. Ο Θεός δεν σμίλεψε αυτό το όμορφο χαμόγελο στο όμορφο πρόσωπό σου για το τίποτα», έγραψε στο Twitter.«Ο κόσμος μου θα κατέρρεε χωρίς εσένα. Είσαι η καρδιά μου. Παρακαλώ μην τη σταματήσεις να χτυπάει. Παρακαλώ μην βλάψεις τον εαυτό σου».Οι Αρχές επιβεβαίωσαν ότι οι έρευνες για τον εντοπισμό του 17χρονου έχουν λήξει. «Μετά την εύρεση ενός πτώματος στην περιοχή Bray του Wicklow την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022, μια αναφορά αγνοουμένου για τον Shane O’Connor, 17 ετών, αποσύρθηκε».

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *