Τεράστια επιτυχία έχει σημειώσει η ταινία House Of Gucci, με πρωταγωνίστρια τη Lady Gaga στο ρόλο της αδίστακτης Πατρίτσια Ρετζιάνι, όμως η ερωτική σκηνή που κόπηκε στο μοντάζ σίγουρα θα μπορούσε να την απογειώσει στο παγκόσμιο box office.

Κάτι που δεν περίμενε κανείς αποκάλυψε η πρωταγωνίστρια σε πρόσφατη συνέντευξή Τύπου που παραχώρησε. Όπως ανέφερε, ο Ρίντλεϊ Σκοτ είχε ετοιμάσει κάτι ξεχωριστό για το κοινό του, όμως άλλαξε τα σχέδιά του τελευταία στιγμή.«Υπάρχει μία ολόκληρη πλευρά που δεν είδατε σε αυτή την ταινία», είπε χαρακτηριστικά, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Τα πράγματα είναι πολύ καυτά μετά τον θάνατο του Μαουρίτσιο».
Ενώ οι περισσότεροι θεώρησαν ότι αστειεύεται, η Σάλμα Χάγιεκ τόνισε τότε πως δεν πρόκειται για αστείο και ευχαρίστησε μάλιστα, τον σκηνοθέτη που τους επέτρεψε να «το πάνε ως εκεί».«Η Πατρίτσια ανέπτυξε μία πολύ ερωτική σχέση με την Γκιουζεπίνα», τόνισε η δημοφιλής τραγουδίστρια.
Αν και ο Ρίντλεϊ Σκοτ απογοήτευσε τους θαυμαστές του κόβοντας αυτή τη σκηνή, η Lady Gaga τους επιφύλλασσε μία έκπληξη. Όπως είπε, η σκηνή ίσως συμπεριληφθεί σε μία συλλογή με «κομμένες σκηνές» που θα κυκλοφορήσει σύντομα.
 
 
Ωστόσο, καμία από τις δύο δεν ξεκαθάρισε τον λόγο που κόπηκε η σκηνή από την ταινία. Βέβαια, αν αναλογιστεί κανείς τις αντιδράσεις των μελών της οικογένειας Γκούτσι, ήταν σχεδόν αναμενόμενο.
Όλα τα -εν ζωή- μέλη των Γκούτσι αντέδρασαν πολύ αρνητικά τόσο για τον τρόπο που παρουσιάστηκαν οι χαρακτήρες τους, όσο και για τους ηθοποιούς που τους υποδύθηκαν.Μάλιστα, οι κληρονόμοι του ιταλικού οίκου μόδας απείλησαν να κινηθούν νομικά σε βάρος της ταινίας του Ρίντλεϊ Σκοτ «House of Gucci», αφού κατά τη γνώμη τους περιγράφει τα μέλη της οικογένειας ως «χούλιγκαν».

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *