Ο Χρήστος Δάντης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και μίλησε μεταξύ άλλων για την καριέρα του, την ομοιότητά του με τον Μίκι Ρουρκ και την αδυναμία του στις γυναίκες.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε αρχικά, για τα τραγούδια του και εξήγησε πως σίγουρα δε θα κυκλοφορούσαν, αν τα έλεγε σήμερα.«Πολλά από τα τραγούδια μου σήμερα δεν θα μπορούσαν να κυκλοφορήσουν. Ακόμα και σατιρικά τραγούδια, όπως ο “Αλλήθωρος” του Γιάννη Ζουγανέλη, δεν θα μπορούσαν να κυκλοφορήσουν, γιατί υπάρχει αυτή η πολιτική ορθότητα που λέμε», δήλωσε χαρακτηριστικά.Μάλιστα, με αφορμή αυτή του τη δήλωση σχολίασε και την ομοιότητά του με τον Μίκι Ρουρκ. Όπως είπε: «Γελάω που λένε πως έχω γίνει ή μοιάζω με τον Μίκι Ρουρκ. Το σατιρίζω και ‘γω ο ίδιος».
Στη συνέχεια, ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στη σχέση του με τις γυναίκες και στο ρόλο που έχουν παίξει στη ζωή του. «Έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή μου. Πάντα ήθελα να είμαι συντροφιά με μια γυναίκα, μου άρεσε, το απολάμβανα. Όταν αρχίζαμε να διαφωνούμε ή να μην περνάμε καλά, ήμουν από τους τολμηρούς που έπαιρνα την απόφαση να χωρίσω ώστε να μην πληγωθούν άλλοι άνθρωποι», ξεκαθάρισε.Τέλος, εξήγησε πως παρόλο που χώρισε με τις γυναίκες που παντρεύτηκε, εξακολουθούν να διατηρούν άριστες σχέσεις και έχουν επικοινωνία, καθώς μοιράζονται την ίδια αγάπη για τα παιδιά. «Εννοείται, ότι θα μιλήσω με τις μαμάδες των παιδιών μου. Μοιραζόμαστε αγάπη κι ευθύνη για τα παιδιά μας. Ειδικά με τη Τζένη, την πιο πρόσφατη σύζυγό μου είμαστε πολύ καλοί φίλοι, μοιραζόμαστε και τους δικούς μας προβληματισμούς».
 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *