Δυσάρεστα νέα για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς, αφού πριν λίγο ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram πως απέβαλε.
Η ποπ σταρ είχε κάνει γνωστή τη χαρμόσυνη είδηση της εγκυμοσύνης της πριν από έναν περίπου μήνα και ανυπομονούσε να κρατήσει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Σαμ Ασγκάρι.
«Έκανα λοιπόν ένα τεστ εγκυμοσύνης… και… θα κάνω μωρό», είχε γράψει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, αναφέροντας επίσης πως υποπτεύθηκε ότι κάτι συμβαίνει λόγω της αύξησης βάρους. «Έχασα τόσο πολύ βάρος για να πάω ταξίδι στο Μάουϊ μόνο και μόνο για να το ξαναπάρω. Σκέφτηκα «Τι έγινε με το στομάχι μου;;;» Ο σύζυγός μου είπε «Όχι, είσαι έγκυος, χαζούλα!!!» Λοιπόν έκανα ένα τεστ εγκυμοσύνης… και… θα κάνω μωρό», σημείωσε η 40χρονη ποπ σταρ.Δυστυχώς, δεν πήγαν όλα όπως τα περίμεναν. Στη δημοσίευση που έκανε τώρα, η τραγουδίστρια αναφέρει πως μάλλον εκείνη κι ο αγαπημένος της βιάστηκαν να γνωστοποιήσουν την εγκυμοσύνη της. Ωστόσο, παρά τα δυσάρεστα, δεν θα πάψουν  να προσπαθούν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους. Στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έγραψε: «Με μεγάλη μας λύπη ανακοινώνουμε πως χάσαμε το μωρό – θαύμα μας, στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης μου. Είναι μία πολύ δύσκολη στιγμή για τον κάθε γονιό. Μπορεί να έπρεπε να περιμένουμε λίγο ακόμα για να το ανακοινώσουμε. Ωστόσο, ήμασταν πολύ ενθουσιασμένοι και θέλαμε να ανακοινώσουμε τα χαρμόσυνα νέα. Η αγάπη του ενός για τον άλλο είναι η δύναμή μας. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να μεγαλώσουμε την όμορφη οικογένειά μας. Είμαστε ευγνώμονες για την στήριξή σας. Παρακαλούμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας αυτή την δύσκολη στιγμή».Ο 28χρονος σύντροφός της είχε δηλώσει για την εγκυμοσύνη της: «Ο γάμος και τα παιδιά είναι η φυσική εξέλιξη για μία δυνατή σχέση, γεμάτη αγάπη και σεβασμό. Η πατρότητα είναι κάτι, για το οποίο ανυπομονούσα πάντα και ποτέ δεν το είδα ως κάτι απλό. Είναι το πιο σημαντικό επάγγελμα που θα κάνω ποτέ».Αυτό θα ήταν το πρώτο παιδί για τον Σαμ Ασγκάρι. Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έχει ήδη δύο γιους, τον 16χρονο Σιν Πρέστον και τον 15χρονο Τζέιντεν Τζέιμς από τον προηγούμενο γάμο της με τον Κέβιν Φέντερλαϊν.
 
 

Leave a Comment