Όλα είναι έτοιμα για τον 66ο τελικό της Eurovision.

Η χώρα μας θα δώσει κανονικά το παρών το βράδυ του Σαββάτου στο Pala Olimpico του Τορίνο, καθώς η Αμάντα Γεωργιάδη με το «Die together» πήραν το εισιτήριο από τον πρώτο ημιτελικό.
Τα ξημερώματα ανακοινώθηκε και η σειρά εμφάνισης των 25 χωρών στον τελικό. Η Ελλάδα που ξέραμε ότι θα εμφανιστεί στο δεύτερο μισό θα ανέβει στη σκηνή στην 17η θέση.
 
Αυτή είναι η σειρά εμφάνισης στον τελικό
 
1.Τσεχία
2.Ρουμανία
3.Πορτογαλία
4.Φινλανδία
5.Ελβετία
6.Γαλλία
7.Νορβηγία
8.Αρμενία
9.Ιταλία
10.Ισπανία
11.Ολλανδία
12.Ουκρανία
13.Γερμανία
14.Λιθουανία
15.Αζερμπαϊτζάν
16.Βέλγιο
17.ΕΛΛΑΔΑ
18.Ισλανδία
19.Μολδαβία
20.Σουηδία
21.Αυστραλία
22.Ην. Βασίλειο
23.Πολωνία
24.Σερβία
25.Εσθονία
 
Ενθαρρυντικό είναι το γεγονός ότι η Ελλάδα εμφανίζεται προς το τέλος του τελικού.
 
Στο β’ μισό του τελικού θα εμφανιστεί η Ελλάδα – Δείτε τι επέλεξαν οι άλλες χώρες
Ο πρώτος ημιτελικός της Eurovision ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης και η Ελλάδα με την Αμάντα Γεωργιάδη και το «Die Together» προκρίθηκε πανηγυρικά στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου μαζί με εννιά ακόμα χώρες.Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, κάθε εκπρόσωπος, εκτός από τις απαντήσεις στους διαπιστευμένους δημοσιογράφους που βρίσκονται στο χώρο του PalaOlimpico, τράβηξαν μέσα από κληρωτίδα το μαγικό χαρτάκι που υποδεικνύει το μισό του τελικού στο οποίο θα εμφανιστούν.
 Υπενθυμίζουμε πως η ακριβής σειρά εμφάνισης θα καθοριστεί από τους διοργανωτές μετά και την ολοκλήρωση του δεύτερου ημιτελικού.
 Η Ελλάδα με την Αμάντα Γεωργιάδη και το «Die Together» θα εμφανιστεί στο β’ μισό στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου και συγκεκριμένα θα εμφανιστεί σε μια από τις θέσεις 14-25.
 
Η κατανομή των πρώτων δέκα φιναλίστ στα μισά του τελικού είχε ως εξής:
 
Α’ ΜΙΣΟ
Ελβετία
Αρμενία
Πορτογαλία
Νορβηγία
Ουκρανία
Ολλανδία
 
Β’ ΜΙΣΟ
Ισλανδία
Λιθουανία
Ελλάδα
Μολδαβία
 
Δείτε όλα όσα διαδραματίστηκαν στη συνέντευξη Τύπου στο βίντεο που ακολουθεί
 
[youtube url=”https://youtu.be/XVWcoeDi6xM” scroll_reveal=”https://youtu.be/aPAyPM0gMoU”]
 
Η Αμάντα Γεωργιάδη έχει αποσπάσει θετικά και κολακευτικά σχόλια για την ερμηνεία της στον α΄ ημιτελικό όπου πήρε πανηγυρικά το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της Eurovision το βράδυ του Σαββάτου στο Τορίνο.
Η εκπρόσωπός μας μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων εμφανώς ανακουφισμένη αλλά και κουρασμένη από την προσπάθεια που έκανε επί σκηνής για να κερδίσει τους θεατές, μιλώντας στον ΑΝΤ1 δήλωσε πως: «Νιώθω πολύ καλά, χαρούμενη και υπερήφανη, είμαι πολύ ευτυχισμένη».
«Είχα ένα χαμόγελο που φάνηκε και στο πρόσωπο μου», απάντησε για το δυνατό χειροκρότημα που απέσπασε από τους θεατές που βρίσκονταν κάτω από την σκηνή, όπου εμφανίστηκε στον ημιτελικό.
«Είχα πολύ άγχος, χάρηκα πάρα πολύ όταν άκουσα ότι η Ελλάδα περνάει στον τελικό». Η 25χρονη μιλώντας για τον τελικό δήλωσε πως «το σίγουρο είναι πως θα περάσουμε ωραία».
 
 
 

Leave a Comment