Η Eurovision, που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στο Τορίνο, είναι το θέμα των ημερών και ο Γιώργος Αλκαίος, είναι ένας από τους καλλιτέχνες που εκπροσώπησαν την Ελλάδα στο πρελθόν, εξασφαλίζοντάς της μία πολύ υψηλή θέση στην τελική κατάταξη.

Το 2010, ο Γιώργος Αλκαίος ανέβηκε στη σκηνή του διαγωνισμού στο Όσλο, τραγούδησε το «Όπα» με τους «Friends» και κατέκτησε την 8η θέση.
 
[youtube url=”https://youtu.be/wfqOrMlwOjs” scroll_reveal=”https://youtu.be/aPAyPM0gMoU”]
 
Ωστόσο, μετά την εμφάνισή του στη Eurovision, ο τραγουδιστής αποσύρθηκε από τον χώρο της μουσικής.Τον λόγο που το έκανε αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Hello!.
«Δεν έκανα ποτέ μουσική για τις απολαβές. Έχω υπάρξει με πλατινένιους δίσκους, έχω κάνει τρομερές επιτυχίες, έχω κάνει καταπληκτικές αποτυχίες. Η Eurovision ουσιαστικά μου πρόσφερε ένα καταπληκτικό τέλος. Έπρεπε να πάρω το χρόνο μου -έχασα και τη γιαγιά μου που ήταν σαν μητέρα μου. Η απουσία έπρεπε να είναι μεγάλη για να στρώσω την κατάσταση μέσα μου και να γύρω μου σε καλλιτεχνικό και προσωπικό επίπεδο. Δέχθηκα απέραντη αγάπη από τον κόσμο και τον ευχαριστώ για αυτό. Με έχει συνδέσει με τις καλές στιγμές της ζωής του κι εγώ το ίδιο» είπε συγκεκριμένα, ο Γιώργος Αλκαίος.

Leave a Comment