Μετά την εισβολή του πρώην συζύγου της, Τζέισον Αλεξάντερ στον γάμο της με τον Σαμ Ασγκάρι, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς αποφάσισε να απομακρύνει τους άνδρες της ασφάλειάς της.

Η ποπ σταρ φαίνεται απογοητευμένη από τις υπηρεσίες τους και όπως αναφέρει δημοσίευμα του ΤΜΖ, θέλησε να προσλάβει νέο προσωπικό.Θέλοντας να της χαλάσει την ομορφότερη μέρα της ζωής της, ο πρώην σύζυγός της εισέβαλε στον γάμο της με τον Σαμ Ασγκάρι. Μάλιστα, φρόντισε να μεταδώσει σε live streaming την εισβολή το απόγευμα της Πέμπτης, στην έπαυλή της στην Καλιφόρνια.Ο 40χρονος συνελήφθη από την αστυνομία της Ventura και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για καταπάτηση, βανδαλισμό. Της σύλληψης προηγήθηκε έντονος διαπληκτισμούς με τους φρουρούς ασφαλείας της ποπ σταρ.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του ΤΜΖ: «Με τη βοήθεια του δικηγόρου της, Μάθιου Ρόζενγκαρτ, απομάκρυνε το προηγούμενο προσωπικό ασφαλείας της».Έχει πλέον, αντικαταστήσει τους πρώην φρουρούς ασφαλείας της με μία νέα ομάδα.Η σύλληψη του Αλεξάντερ είναι η τρίτη μέσα σε 13 μήνες. Αστυνομικές πηγές αποκάλυψαν ότι έχει επίσης ένταλμα σύλληψης για κλοπή σε άλλη κομητεία. Τελευταία φορά είχε τεθεί υπό αστυνομική επιτήρηση για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ τον Ιανουάριο του 2021 και για παραβίαση των πρωτοκόλλων ασφαλείας σε αεροδρόμιο τον Αύγουστο. Ο Αλεξάντερ είχε επίσης συλληφθεί στο παρελθόν για παραβίαση εντολής προστασίας και παρενόχληση άγνωστης γυναίκας τον Δεκέμβριο του 2021.Το βράδυ της Πέμπτης, ο δικηγόρος της Σπίαρς αποκάλυψε ότι η πελάτισσά του ήταν «απολύτως εξοργισμένη» μετά την εισβολή του Αλεξάντερ στον χώρο όπου έγινε η τελετή και απαίτησε να τον κλείσουν φυλακή. Ο Αλεξάντερ από την πλευρά του ισχυρίστηκε ότι η Μπρίτνεϊ τον είχε «προσκαλέσει» στην εκδήλωση και ότι ήταν η «πρώτη και μοναδική σύζυγός του». Στη συνέχεια με υπερηφάνεια παραδέχτηκε ό,τι πήγε εκεί απλά για να «διαλύσει τον γάμο».Σύμφωνα με δημοσίευμα της Page Six, ο Τζέισον Αλεξάντερ δέχτηκε αγωγή από την ποπ σταρ, με αποτέλεσμα ο εισαγγελέας της κομητείας Βεντούρα να του απαγορεύσει κάθε επαφή μαζί της.Απαγορεύεται να επικοινωνήσει μαζί της με κάθε τρόπο, είτε τηλεφωνόντας της, είτε στέλνοντάς της μήνυμα.
Ο ίδιος φυσικά, αρνείται τις κατηγορίες για καταπάτηση περιουσίας, βανδαλισμό και δηλώνει αθώος. Παρόλα αυτά, του απαγορεύεται αυστηρά να προμηθευτεί όπλα και πρέπει να παραδώσει στις Αρχές τα ήδη υπάρχοντα που έχει στην ιδιοκτησία του.
 
[youtube url=”https://youtu.be/GLJfHCR4Vcc” width=”660″ scroll_reveal=”https://youtu.be/aPAyPM0gMoU”]

Leave a Comment