Γέμιζαν αρένες εκατομμυρίων μέσα σε λίγες ώρες, ότι άγγιζαν γινόταν πλατινένιο, ενώ έχουν κερδίσει περισσότερα από 200 βραβεία για την προσφορά τους στη μουσική.

Μετά την ξαφνική αποχώρηση του Zayn, οι One Direction ανακοίνωσαν προσωρινή παύση. Κανείς δεν ήταν προετοιμασμένος για το ότι αυτό θα σήμαινε την αναπόφευκτη και οριστική διάλυση του καλύτερου συγκροτήματος της προηγούμενης δεκαετίας. Υπήρχε κάτι που το κοινό απέτυχε να συνειδητοποιήσει: Ο Harry Styles, ο Niall Horan, ο Louis Tomlinson, ο Liam Payne και ο Zayn Malik δεν ήταν ούτε ευτυχισμένοι, ούτε όσο κοντά νομίζαμε.
 
Ο πραγματικός λόγος που οι φαν μισούν τον Simon Cowell
 
Ο Simon Cowell είναι γνωστός πρωτοπόρος στη βιομηχανία του θεάματος για και υπεύθυνος για τη σύνθεση των One Direction στην 7η σεζόν του X-Factor της Μεγάλης Βρετανίας (2010). Το συγκρότημα υπέγραψε αργότερα στη δισκογραφική του εταιρεία Syco Music, αλλά έκτοτε όλα τα μέλη του συγκροτήματος εγκατέλειψαν και ακολούθησαν τους δικούς τους διαφορετικούς δρόμους.
Η βάση των θαυμαστών των 1D πιστεύει ότι τα αγόρια δεσμεύτηκαν να υπογράψουν συμβόλαια που δεν τους έδιναν σχεδόν καθόλου δημιουργική ελευθερία. Μετά από μια διαρροή που αποκάλυπτε το συμβόλαιο του 2008, το οποίο προστάτευε τον Simon από οποιαδήποτε από τις πράξεις που έλεγαν δυσφημιστικά πράγματα γι’ αυτόν, ήταν πλέον φανερό πως οι 1D δεν μπορούσαν να εκφράσουν κανένα από τα άγχη ή τις πιέσεις που ένιωθαν.
Παρόλο που δεν μπόρεσαν να το εκδηλώσουν ποτέ δημόσια, οι θαυμαστές διέκριναν ότι η διαχείριση στην οποία έβαλε το συγκρότημα ο Simon ήταν τοξική και η αιτία για πολλά από τα προβλήματα ψυχικής υγείας που ανέπτυξαν οι 1D.
Καταπονημένοι, έπαιζαν σε περιοδείες και ηχογραφούσαν, με σχεδόν καθόλου χρόνο για ύπνο ή φαγητό. Ο Simon δεν επέτρεπε στα αγόρια το παραμικρό. Από το να αλλάζουν τα μαλλιά τους ή τα ρούχα τους, μέχρι το χαμηλωμένο μικρόφωνο του Niall, επειδή πίστευε ότι δεν μπορούσε να τραγουδήσει.
Η πιο διάσημη θεωρία του φαν κλαμπ των One Direction, ήταν η ερωτική σχέση του Harry με τον Louis, τις μέρες του X-Factor. Σύμφωνα με τους θαυμαστές, αυτή η σχέση έπρεπε να κρατηθεί κρυφή, επειδή ο Simon πίστευε πως θα έβλαπτε τη δημόσια εικόνα τους. Ήθελε τον Harry να έχει τη φήμη του καρδιοκατακτητή που φλερτάρει με το κορίτσια. Όσο για τον Louis, ο ρόλος που του είχε ανατεθεί ήταν εκείνος του αγοριού της διπλανής πόρτας.

Leave a Comment