Ο τραγουδιστής των U2, Μπόνο, σε συνέντευξή του αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής του, μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, ενώ ανακοίνωσε την πρώτη του έφοδο στον κόσμο της λογοτεχνίας.

Ο 62χρονος ροκ σταρ, σε μία βαθιά εξομολόγηση στη ραδιοφωνική εκπομπή του BBC αναφέρθηκε στον άγνωστο ετεροθαλή αδελφό του και αποκάλυψε ένα οικογενειακό μυστικό, που παρέμενε κρυφό για δεκαετίες. «Έχω άλλον έναν αδερφό, τον οποίο αγαπώ και λατρεύω και που δεν ήξερα ότι τον είχα», είπε στο Desert Island Discs του BBC Radio 4.Ο frontman των U2 τόνισε, ότι έμαθε για τον ετεροθαλή αδελφό του το 2000, ενώ εξήγησε ότι η μητέρα του Ίρις, η οποία πέθανε το 1974, δεν ήξερε ότι ο σύζυγός της, είχε παιδί από άλλη γυναίκα.«Είμαστε μια πολύ δεμένη οικογένεια και θα μπορούσα να πω, ότι ο πατέρας μου είχε μια βαθιά φιλία με αυτή την υπέροχη γυναίκα, που γέννησε τον αδελφό μου. Το παιδί ήρθε ξαφνικά και έτσι αποφάσισαν να το κρατήσουν μυστικό».
Ο Μπόνο εξήγησε, ότι ο αδελφός του γεννήθηκε, όταν ο πατέρας του, Μπρένταν «Μπομπ» Χιούσον, είχε μια εξωσυζυγική σχέση, ενώ ζούσε στο σπίτι τους στο Δουβλίνο μαζί με τον αδελφό του Νόρμαν και τη μητέρα τους.
 
 
Μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή του BBC, ο σταρ της ροκ αποκάλυψε ότι βρήκε τη συγχώρεση και τη γαλήνη, διευθετώντας την τεταμένη σχέση με τον εκλιπόντα πατέρα του, ο οποίος πέθανε το 2001. «Τον ρώτησα, αν αγαπούσε τη μητέρα μου και μου είπε ναι. Του είπα, πώς μπόρεσε να συμβεί αυτό και μου απάντησε “μπορεί να συμβεί”. Μου είπε, ότι προσπαθούσε να το διορθώσει. Δεν ζήτησε συγγνώμη, απλώς είπε ότι αυτά είναι τα γεγονότα. Τώρα πια, έχω συμφιλιωθεί με αυτό».Σε συνέχεια της συνέντευξής του ο ιρλανδός τραγουδιστής και μουσικός, εξομολογήθηκε ότι ο θάνατος της μητέρας του, στην τρυφερή ηλικία των 14 ετών από ανεύρυσμα εγκεφάλου, υπήρξε ένα μεγάλο αγκάθι στη ζωή του. «Η ψυχολογία ήταν απερίγραπτη, αλλά βρήκα αμέσως μια άλλη οικογένεια, δημιούργησα τους U2, βρήκα την Ali (την σύζυγό του) και όλα έγιναν αρκετά γρήγορα», τόνισε.

Leave a Comment