Η Ελένη Φουρέϊρα δείχνει να «ζει» στο έπακρο το καλοκαίρι της.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια με δημοσίευση της έδειξε να απολαμβάνει τόσο την πισίνα, όσο και το ελληνικό τοπίο, ενώ ύστερα από την επίσημη ανακοίνωση πως ακυρώνει τις προγραμματισμένες συναυλίες της για λόγους υγείας, η ίδια φαίνεται να έχει επανέλθει πλήρως.
Με τρεις φωτογραφίες απαθανατίστηκε με μαγιό μπροστά από μία ιδιωτική πισίνα, παρουσιάζοντας τις αναλογίες της και την όμορφη θέα. Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, που προκάλεσε «βροχή» από likes και σχόλια έγραψε: «Απολαύστε τη θέα». 
Για τη δημοφιλή τραγουδίστρια, φαίνεται πως η αποχή της από την προγραμματισμένη της περιοδεία ίσως ήταν ένα εποικοδομητικό διάλλειμμα, για να ξεκουραστεί και να γεμίσει τις μπαταρίες της, για όσα ετοιμάζει μελλοντικά.
 
 
Foureira___2_
 
Η τραγουδίστρια πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε, πως όλες οι προγραμματισμένες συναυλίες της ακυρώνονται για λόγους υγείας. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η Ελένη Φουρέιρα νοσούσε από κορωνοϊό. Όπως όλα δείχνουν όμως, φαίνεται να είναι καλά στην υγείας της και οι θαυμαστές της αναμένουν η επιστροφή της στις πίστες ανά την Ελλάδα.

Leave a Comment