Η Ελένη Φουρέιρα βάζει τη μοναδική μουσική υπογραφή της στο φετινό καλοκαίρι, με εντυπωσιακά live shows, καθώς και με τα νέα της hits από το album «Poli_Ploki».

Η κορυφαία pop star των no1 επιτυχιών και των μεγάλων ρεκόρ που έχει ξεπεράσει τα σύνορα της Ελλάδας, χαρίζει ανεπανάληπτες στιγμές με το άρτιο κι εντυπωσιακό της show, ξεσηκώνοντας το κοινό με τις δεκάδες προσωπικές επιτυχίες και ξένα hits.
Μεταξύ άλλων, στο ξεκίνημα της περιοδείας της, τον Ιούνιο, η Ελένη Φουρέιρα παρέσυρε τη Θεσσαλονίκη μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, σε μία συναυλία στο Καυτανγζόγλειο στάδιο που έγραψε ιστορία, καθώς την παρακολούθησαν σχεδόν 25.000 θεατές, αριθμός – ρεκόρ στα συναυλιακά χρονικά της πόλης.4
 
 
Οι εμφανίσεις της κορυφαίας performer συνεχίζονται τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, με σταθμούς σε Ελλάδα και Κύπρο. Τις προσεχείς ημέρες θα εμφανιστεί στην Αθήνα στις 14 & 15 Ιουλίου (Rever Seaside και Shamone, αντίστοιχα), στην Χαλκιδική 16 Ιουλίου (Markiz) και στο φεστιβάλ Άρδα στις 30 Ιούλιου, ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν και οι επόμενοι σταθμοί της περιοδείας. Παράλληλα, η Ελένη Φουρέιρα ξεσηκώνει το κοινό με το album «Poli_Ploki», που κυκλοφόρησε πρόσφατα από την Panik Records. Το album, που μέσα σε λίγες εβδομάδες μετρά σχεδόν 29 εκατομμύρια digital streams, μπήκε στις πιο σημαντικές λίστες του Spotify, όπως το New Music Friday και το Greek Pop, τη στιγμή που τα videos του «σαρώνουν» στο YouTube, καθώς βρίσκονται στις πρώτες θέσεις των trends και μετρούν πάνω από 1,5 εκατομμύρια views το καθένα. 
 
[youtube url=”https://youtu.be/4QYLh8EZzHA” scroll_reveal=”https://youtu.be/56y83Ija7PM”]

Leave a Comment