Μια από τις όμορφες περιόδους της ζωής τους διανύουν η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck καθώς πριν από λίγες ημέρες, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας στο Λας Βέγκας σε μία ρομαντική τελετή!

Μετά από 20 περίπου χρόνια από τον πρώτο τους γάμο το 2002 που τελικά αναβλήθηκε το ζευγάρι, τα κατάφερε και παντρεύτηκε!Ωστόσο το 2002, όταν ο ηθοποιός έκανε πρόταση γάμου στην τραγουδίστρια, φέρεται να υπήρχε μια περίεργη απαίτηση στα προγαμιαία συμβόλαιά τους.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Marca όταν το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε για πρώτη φορά, η Lopez φέρεται να ζητούσε στο συμβόλαιό της τέσσερις σεξουαλικές συνευρέσεις εβδομαδιαίως. Όρος ο οποίος, εικάζεται ότι, δεν άλλαξε ούτε στο προγαμιαΐο συμβόλαιο που υπογράφηκε και πριν από τον πρόσφατο γάμο του ζευγαριού.
 
 
Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της Daily Mail, πέρα από τον παραπάνω όρο στο συμβόλαιο μεταξύ των μελών του ζευγαριού υπήρχαν περιορισμοί και όροι για απιστία του Ben Affleck, οι οποίοι ενεργοποιήθηκαν έπειτα από μια βραδιά που πέρασε ο ηθοποιός με στρίπερ.
Πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού ανέφερε: «Το προγραμιαΐο συμβόλαιο υπογράφεται για να προστατεύονται τα περιουσιακά στοιχεία και των δύο. Σε περίπτωση που υπάρξει χωρισμός ο καθένας κρατά τα χρήματά του. Εκτός αν ο Ben απιστήσει ξανά. Αυτό που θέλει η Jennifer είναι να διασφαλίσει πως αυτό δεν θα συμβεί».
Όσον αφορά το τωρινό προγαμιαΐο συμβόλαιο, το ζευγάρι φέρεται να είχε διαφωνία για το τι να συμπεριλάβει.
Μια πηγή, σύμφωνα με το celebrities site Suggest, είπε ότι τα παλιά ζητήματα επανέρχονται στην επιφάνεια, καθώς συζητιούνται οι λεπτομέρειες που πρέπει να συμπεριληφθούν σε αυτό.
 
 
«Όλα εξετάστηκαν πολύ λεπτομερώς. Δεδομένου ότι πλέον υπάρχουν και παιδιά στη μέση, σε αυτό το συμβόλαιο όλα έγιναν με περισσότερη ευαισθησία και προσοχή», ανέφερε η πηγή.
Ωστόσο, όπως αποκάλυψε η ίδια πηγή πως το άτομο που ανησυχεί περισσότερο για τους όρους στο συμβόλαιο είναι η πρώην σύζυγος του Ben Affleck, Jennifer Garner, η οποία σκέφτεται το οικονομικό μέλλον των παιδιών τους, σε περίπτωση που εκείνος απιστήσει.

Leave a Comment