Ο The Weeknd επρόκειτο να ξεκινήσει την περιοδεία του «After Hours Till Dawn» από τη γενέτειρά του, το Τορόντο του Καναδά, το βράδυ της Παρασκευής 8 Ιουλίου, αλλά η συναυλία αναβλήθηκε μετά από μια εκτεταμένη βλάβη στο δίκτυο της εταιρείας τηλεπικοινωνιών Rogers Wireless που προκάλεσε σοβαρά προβλήματα σε ολόκληρη τη χώρα.
Η αναβολή της συναυλίας ανακοινώθηκε λίγο μετά το άνοιγμα των θυρών, με τον The Weeknd να σχολιάζει σε μία ανάρτησή του στις ιστορίες του λογαριασμού του στο Instagram, περίπου 90 λεπτά αργότερα, ότι είναι «συντετριμμένος».«Ήμουν στον χώρο όλη την ημέρα, αλλά δεν είναι στο χέρι μας λόγω της βλάβης της Rogers. Η λειτουργία και η ασφάλεια τέθηκαν σε κίνδυνο και προσπάθησα να δώσω τον απολύτως καλύτερό εαυτό μου», έγραψε.
«Αυτό πονάει περισσότερο και θα καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε αυτό τη συναυλία, αλλά δυστυχώς όχι απόψε. Ξέρω πόσο καιρό περιμένατε και πόσο σκληρά δουλέψατε πολλοί από εσάς για να έρθετε στη συναυλία και να ζήσετε αυτή την ξεχωριστή στιγμή μαζί μου. Ανυπομονώ να σας δω όλους», πρόσθεσε.
Η διοργανώτρια εταιρεία της περιοδείας, Live Nation, ανέφερε σε δήλωσή της: «Ο The Weeknd ήταν στον χώρο και έτοιμος να εμφανιστεί, αλλά λόγω της εθνικής βλάβης στο δίκτυο της Rogers, η προγραμματισμένη για απόψε συναυλία του The Weeknd στο “Rogers Centre” θα αναβληθεί, καθώς τα συστήματα λειτουργίας και οι υποδομές του χώρου δεν είναι δυνατόν να λειτουργήσουν μέχρι να επανέλθει πλήρως η υπηρεσία».
Πηγές λένε στο Variety ότι η ανακοίνωση της αναβολής της συναυλίας έγινε τόσο αργά επειδή η ομάδα του The Weeknd προσπαθούσε μέχρι την τελευταία στιγμή να βρει έναν τρόπο να πραγματοποιηθεί το τεχνικά πολύπλοκο σόου υπό αυτές τις συνθήκες.
Οι θαυμαστές που βρίσκονταν έξω από τον χώρο της συναυλίας μετά την ανακοίνωση της αναβολής ήταν περισσότερο θλιμμένοι και απογοητευμένοι παρά θυμωμένοι.
H Doja Cat, η οποία αποχώρησε από την περιοδεία τον Μάιο εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας και αντικαταστάθηκε από τρία νέα opening acts: τη Σουηδή R& B σταρ Snoh Aalegra, τον Καναδό τραγουδιστή της soul Kaytranada και τον hip-hop DJ/παραγωγό Mike Dean.
 

Leave a Comment