Αναβλήθηκε για τις 14 Ιουλίου η δίκη του Θέμη Αδαμαντίδη, μετά την καταγγελία της πρώην συντρόφου του, Βαρβάρας Κίρκη για ξυλοδαρμό.
Ο γνωστός τραγουδιστής έφτασε στο B’ τριμελές πλημμελειοδικείο, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του Αλέξη Κούγια και βγαίνοντας από το δικαστήριο μίλησαν στους δημοσιογράφους.«Η αλήθεια θα με δικαιώσει πολύ σύντομα. Ήθελα να δικαστώ και γι’ αυτό ήρθα. Οπωσδήποτε αυτό ήταν και η άποψη του δικηγόρου μου», αρχικά είπε ο Θέμης Αδαμαντίδης.Έπειτα τον λόγο πήρε ο συνήγορός του, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος υποστήριξε ότι στο διαδίκτυο έχουν διακινηθεί ψεύτικα στοιχεία και οι φωτογραφίες που δείχνουν με μώλωπα τη Βαρβάρα Κίρκη είναι από το παρελθόν.«Το βίντεο στο οποίο φαίνονται σκιές και εκτοξεύεται μία κλωτσιά που ακολούθως φεύγει μία αγέρωχη κυρία, δεν αφορά τον κύριο Αδαμαντίδη. Επίσης, δεν αφορούν τον κ. Αδαμαντίδη κάποιες φωτογραφίες που φαίνεται ένα πρόσωπο που έχει μώλωπα στο μάτι. Αυτή η φωτογραφία με τον μώλωπα δεν έχει σχέση με τον κ. Αδαμαντίδη.
Πράγματι είναι στο πρόσωπο της φερομένης παθούσης, όμως έχει προκληθεί πριν ενάμιση χρόνο από γόνο εφοπλιστικής οικογενείας που δεν επιθυμούμε να δημοσιοποιήσουμε τα στοιχεία του.
Επίσης, δεν έχουν καμία σχέση άλλες φωτογραφίες όπου έχει σωματικές βλάβες η κυρία. Στη δικογραφία έχουν μπει κάποιες φωτογραφίες όπου έχει κάποιες αμυχές στο στήθος και στην κνήμη. Είναι αδύνατον αυτές οι φωτογραφίες να αφορούν τον κ. Αδαμαντίδη γιατί η συγκεκριμένη φέρεται να τον έχει μηνύσει ότι δήθεν της τράβηξε τα μαλλιά, ότι τη χαστούκισε και ότι της έδωσε μία κλωτσιά στον γοφό. Μέχρι σήμερα δεν έχει επισκεφθεί κανέναν ιατροδικαστή», είπε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Κούγιας.
 

Leave a Comment