Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ παντρεύτηκαν το βράδυ του Σαββάτου στο Las Vegas κάτω από άκρα μυστικότητα και η είδηση του γάμου έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία.
Η είδηση κυκλοφόρησε την Κυριακή 17 Ιουλίου και γρήγορα δημοσίευτηκαν και τα δύο νυφικά της Λατίνας σταρ. Μάλιστα η ίδια με μία ανάρτησή της στο Instagram παρουσίασε στους ακολούθους της, τη βέρα που κοσμούσε τον παράμεσό της.Η διάσημη τραγουδίστρια επέλεξε να υπογράψει το συγκεκριμένο άρθρο με το όνομα «Jennifer Lynn Affleck», ενώ όπως αποδεικνύεται από τα έγγραφα που υποβλήθηκαν στο Ληξιαρχείο η τραγουδίστρια και ηθοποιός θα αλλάξει το επίθετό της σε Άφλεκ.
 
 
Η κίνηση της όμως αυτή, αυτή προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που δεν στήριξαν την απόφασή της να αλλάξει το όνομά της. Μάλιστα, γνωστή παρουσιάστρια στις ΗΠΑ κατηγόρησε την Λόπεζ, ότι «χάνει την ταυτότητά της» και πρόσθεσε «Αυτός είναι ο τέταρτος γάμος της, θα έπρεπε να μάθει ότι δεν πρέπει να αλλάξει το όνομά της. Οι γυναίκες που παντρεύονται δεν χρειάζεται να πετάξουν την ταυτότητά τους…».
 
Couple1_2

Leave a Comment