Οι ειδικοί και οι ιστορικοί του Έλβις Πρίσλεϊ γνωρίζουν εδώ και καιρό για μια συλλογή κοσμημάτων που ο τραγουδιστής είχε δώσει στον μάνατζέρ του, τον συνταγματάρχη Τομ Πάρκερ.

Τόσο οι συλλέκτες όσο και οι θαυμαστές του έχουν περάσει δεκαετίες ψάχνοντας για τα αντικείμενα, τα οποία θεωρούνταν χαμένα. Η Μπριγκίτε Κρους, ιδρύτρια και διευθύνουσα σύμβουλος της «GWS Auctions» βρήκε και συγκέντρωσε τα κομμάτια τα οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα δουν για πρώτη φορά.
 
 
 
Διακόσια αντικείμενα, μεταξύ των οποίων χρυσά δαχτυλίδια, μανικετόκουμπα, ρολόγια και αλυσίδες, θα βγουν σε δημοπρασία στις 27 Αυγούστου. Στα αντικείμενα περιλαμβάνεται επίσης και η κιθάρα που έπαιξε ο Πρίσλεϊ κατά τη διάρκεια του περίφημου τηλεοπτικού αφιερώματος «comeback» το 1968.Η πρώην σύζυγος του Πρίσλεϊ, Πρισίλα, συνεργάστηκε με την Κρους για τη συλλογή, αν και η Πρισίλα όπως λέει δεν κατέχει κανένα από αυτά τα κομμάτια στην κατοχή της.Πρόσθεσε ότι κυκλοφορούσε ένα ανέκδοτο με τον πρώην σύζυγό της να λέει συνεχώς ότι αγόραζε ή παρήγγελνε κοσμήματα για τον Πάρκερ επειδή ο μάνατζερ του είχε ήδη όλα όσα χρειαζόταν και οι Πρίσλεϊ δεν ήξεραν τι άλλο να του πάρουν.
Η Πρισίλα Πρίσλεϊ είπε ότι αισθανόταν προστατευτική με τα αντικείμενα επειδή σχεδίασε κάποια από αυτά, συμπεριλαμβανομένων αντικειμένων με το λογότυπο της TCB Band, των μουσικών που αποτελούσαν τον πυρήνα του ρυθμικού τμήματος της συνοδευτικής μπάντας του Πρίσλεϊ στα τελευταία χρόνια της ζωής του.

Leave a Comment