Τον Γιάννη Πλούταρχο ετοιμάζεται να υποδεχθεί το Μεσολόγγι, το Σάββατο στις 9,30 το βράδυ στο λιμάνι της πόλης, σε μια συναυλία που, όπως φαίνεται, θα αφήσει εποχή. 
Πρόκειται για έναν κορυφαίο καλλιτέχνη που θα ερμηνεύσει παλιότερες και νεότερες επιτυχίες του συνοδευόμενος από τα παιδιά του Γιώργο και Κατερίνα Κακοσαίου. Ο Γιάννης Πλούταρχος θα βρίσκεται στο Μεσολόγγι από την Παρασκευή προκειμένου,  να δει από κοντά τις ομορφιές της πόλης. Αν και έχει περάσει πολλές φορές από το Μεσολόγγι, όπως υπογράμμισε ο ίδιος, δεν είχε την ευκαιρία να περπατήσει στους δρόμους της, να επισκεφθεί τα αξιοθέατα, να δει από κοντά την λιμνοθάλασσα, να απολαύσει το τοπίο. Έτσι αποφάσισε μαζί με όλη την οικογένειά του να κάνουν αυτή την επίσκεψη και να απολαύσουν όχι μόνο την φυσική ομορφιά, αλλά και τις γεύσεις των τοπικών προϊόντων και συνταγών.
Η παρουσία ενός τόσο μεγάλου καλλιτέχνη, αποτελεί σημαντικό γεγονός για το Μεσολόγγι, όμως και για τον ίδιο τον καλλιτέχνη θα αποτελέσει μια σημαντική εμπειρία όπως τόνισε ο ίδιος. Είναι μεγάλη του επιθυμία να ξεναγηθεί στην λιμνοθάλασσα και να δει από κοντά την διαδικασία παραγωγής του αλατιού. Και η ιστορία και ο πολιτισμός έχουν δημιουργήσει μια μεγάλη επιθυμία στον καλλιτέχνη να ζήσει από κοντά τις στιγμές αυτές.
Σε ότι αφορά στα παιδιά του, όπως υπογράμμισε, ήταν δική τους επιθυμία να ασχοληθούν με το τραγούδι. Με έναν τόσο καταξιωμένο πατέρα όμως αυτό έχει θετικές και αρνητικές πλευρές. Ο γιος του Γιώργος ήδη έχει κάνει σημαντικά βήματα ενώ η Κατερίνα βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της αναζήτησης. «Έχω κάνει αυτή την περιοδεία με τα παιδιά μου και έχω λάβει πολλή αγάπη από τον κόσμο για όλο αυτό που παρουσιάζουμε. Πέρα από αυτό όμως, ο κόσμος επειδή αγαπάει εμένα, αγαπάει και τα παιδιά μου», είπε στο aixmi-news.gr
Επειδή ο κόσμος έχει ανάγκη από διασκέδαση οι τρεις καλλιτέχνες υπόσχονται μια αξέχαστη βραδιά με όμορφα ακούσματα αλλά και χορό.
 

Leave a Comment