Επίθεση… στο κεφάλι από ένα ιπτάμενο αντικείμενο δέχτηκε η Lady Gaga κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας της περιοδείας της «Chromatica Ball».

Η τραγουδίστρια ερμήνευε το τραγούδι «Hold My Hand» στο Rogers Centre του Τορόντο, θεατής πέταξε λούτρινο ζωάκι το οποίο προσγειώθηκε στο κεφάλι της. Εκείνη απτόητη συνέχισε κανονικά την ερμηνεία της. Τον περασμένο μήνα, η Lady Gaga είχε δεχτεί ξανά αντικείμενο από το κοινό.Τι λέει η γυναίκα που τράβηξε το βίντεο

Η γυναίκα που μοιράστηκε το βίντεο στο Twitter, λέγεται Τζο Σέλτον και μίλησε για το περιστατικό στη «Daily Mail»: «Αποφάσισα να τραβήξω σε βίντεο ένα μέρος του φινάλε της Lady Gaga επειδή το ‘Hold My Hand’ είναι ένα τόσο όμορφο κομμάτι και έχει μεγάλη σημασία για μένα. Κατέγραψα τυχαία αυτό το περιστατικό σε βίντεο και στην αρχή δεν ξέραμε ποιος το πέταξε ή τι αντικείμενο ήταν καν, πιθανώς λόγω του γεγονότος ότι η Lady Gaga είναι ο απόλυτος επαγγελματίας και δεν σταμάτησε ούτε δευτερόλεπτο. Ήθελα να το μοιραστώ με άλλους θαυμαστές για να αποθαρρύνω τον κόσμο από το να πετά πράγματα στη σκηνή, γιατί όσο καλές προθέσεις και αν έχεις, ποτέ δεν μπορείς να προβλέψεις πού θα προσγειωθεί κάτι όταν το πετάξεις».
Στην λεζάντα του βίντεο, η χρήστης του Twitter σημειώνει: «Πώς γίνεται μερικοί θαυμαστές να νομίζουν ότι είναι ok αυτό… είναι τόσο επικίνδυνο και λυπηρό».

Leave a Comment