Πολύ ξεχωριστή ήταν η Kυριακή για τον Θάνο Καλλίρη καθώς είχε τα γενέθλιά του.

Ο τραγουδιστής έγινε 60 ετών και δεν σταμάτησε να δέχεται ευχές από τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram.
Ανάμεσα στους ανθρώπους που ευχήθηκαν στον Θάνο Καλλίρη ήταν και η Ναταλία Γερμανού με την οποία είχε μαζί της σχέση για πεντέμιση χρόνια.Η ραδιοφωνική παραγωγός, στιχουργός και παρουσιάστρια έγραψε στις ευχές της: «Χρόνια πολλά είδωλο της pop, αγάπη της νιότης μου», το οποίο συνόδευσε με δύο κόκκινες καρδιές.
 
Δείτε τις ευχές της Ναταλίας Γερμανού και την απάντηση του Θάνου Καλλίρη
 
kaliris-story
Ο τραγουδιστής τα τελευταία χρόνια είναι σε σχέση με την Ελένη Γεωργούση, η οποία είναι 20 χρόνια μικρότερή του. Ο τραγουδιστής σε παλαιότερη συνέντευξή του στο περιοδικό «ΟΚ» είχε πει για τη σχέση τους:
Γνωριστήκαμε πριν από πολλά χρόνια, το 2007, σε μια κοινή παρέα. Μας σύστησε ένας φίλος. Αυτή η παρέα υπήρξε χαλαρά, δηλαδή βρισκόµασταν πού και πού για ένα ποτό. Παραµείναµε φίλοι µέχρι τον Ιανουάριο του 2018, οπότε και γίναµε ζευγάρι.
Μας έφεραν κοντά δυο γεγονότα. Ότι η Ελένη συµπτωµατικά ξεκίνησε να εργάζεται στο δικηγορικό γραφείο ενός καλού µου φίλου αλλά και το ότι τον Δεκέµβριο του 2017 έχασα τη μητέρα µου και η Ελένη ήταν κοντά µου. Ταιριάζουµε σε όλα. Είµαστε δυο διαφορετικές ηλικίες, από διαφορετικά µέρη.
Η Ελένη από το Αλιβέρι και εγώ από την Αθήνα. Δεν έχουµε τίποτα κοινό, αλλά έχουµε τόσο πολλά κοινά. Κι αυτό είναι το µαγικό. Αυτό που σίγουρα µας ενώνει και είναι το αλατοπίπερο και το ελιξίριο στη σχέση µας είναι το χιούµορ».

Leave a Comment