Ο Τζάστιν Μπίμπερ ξεκίνησε την περιοδεία του «Justice World» στην Ιταλία, σχεδόν δύο μήνες μετά τη διάγνωσή του με το συνδρόμο Ramsay-Hunt.

Μάλιστα η σύζυγος του τραγουδιστή Χέιλι Μπίμπερ βρισκόταν εκεί με σκοπό να στηρίξει τον αγαπημένο της στη συναυλία. Ο 28χρονος τραγουδιστής εμφανίστηκε χωρίς πουκάμισο στο φεστιβάλ Lucca Summer στην κεντρική Ιταλία, σηματοδοτώντας έτσι την πρώτη του ζωντανή εμφάνιση από τότε που αναγκάστηκε να αναβάλει μέρος της παγκόσμιας περιοδείας του.
«Ένα πράγμα που ξέρω με βεβαιότητα είναι ότι δεν μπορείς να τον κρατήσεις κάτω…», έγραψε η 25χρονη σύζυγος του τραγουδιστή με ένα story στο Instagram.Ο Τζάστιν Μπίμπερ είχε μοιραστεί την είδηση της νόσου του μέσα από το Instagram. Πιο συγκεριμένα το σύνδρομο Ramsay Hunt προκαλείται από έναν ιό στο νεύρο του προσώπου που οδηγεί σε παράλυση, σύμφωνα με το NHS. Επιπλέον η νόσος μπορεί να προκαλέσει απώλεια ακοής και απαιτεί άμεση θεραπεία, ώστε να αποφευχθεί η μονιμότητα.
«Προφανώς όπως μπορείτε να δείτε με το πρόσωπό μου. Έχω αυτό το σύνδρομο που ονομάζεται σύνδρομο Ramsay Hunt και είναι από αυτόν τον ιό που επιτίθεται στα νεύρα στο αυτί μου και στα νεύρα του προσώπου μου και μου προκάλεσε παράλυση. Υπάρχει πλήρης παράλυση σε αυτή την πλευρά το πρόσωπό μου».
«Για όσους απογοητεύτηκαν από την ακύρωση των εμφανίσεών μου, είναι προφανές ότι δεν είμαι σε θέση να τις πραγματοποιήσω. Αυτό είναι πολύ σοβαρό, όπως βλέπετε. Μακάρι να μην ήταν έτσι, αλλά προφανώς το σώμα μου μού λέει ότι πρέπει να επιβραδύνω και ελπίζω να καταλάβατε», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής  με δημοσίευσή του στα social media.

Leave a Comment