Ο Χάρι Στάιλς ξεκίνησε την καριέρα του στη μουσική, μέσα από το μουσικό talent show X-Factor με τους One Direction.
Δώδεκα χρόνια αργότερα μετά τη συμμετοχή του στον μουσικό διαγωνισμό, το βίντεο με ολόκληρη την οντισιόν του κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο. Ο καλλιτέχνης ο οποίος με τα χρόνια απέκτησε παγκόσμια φήμη ξεκίνησε κάπως… άβολα, καθώς αποκαλύφθηκε ότι στη μέση της οντισιόν του ο Σάιμον Κάουελ τον διέκοψε ζητώντας του να αλλάξει τραγούδι.
Σύμφωνα με το νέο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, σε έναν διάλογο με τον Σάιμον Κάουελ ο νεαρός τότε τραγουδιστής, ο οποίος είχε επιλέξει να ερμηνεύσει αρχικά το «Hey Soul Sister» των Train με την φωνή του να «τρέμει», οδηγήθηκε σε άλλα σχέδια.
Ο  κριτής του ζήτησε να ερμηνεύσει ένα άλλο κομμάτι, με αποτέλεσμα να τραγουδήσει τελικά το «Isn’t She Lovely» του Στίβι Γουόντερ και να αποσπάσει δύο «ναι», το ένα από τη Νικόλ Σέρζινγκερ και το άλλο από τον Κάουελ. Μάλιστα ο Χάρι Στάιλς είχε δεχτεί και μία απόρριψη τότε από τον Λούις Γουόλς.
Κατά τη διάρκεια της ακρόασης ο  Σάιμον Κάουελ ρώτησε τον Στάιλς για τον λόγο που δήλωσε συμμετοχή στο X-factor και ο νεαρός απάντησε: «Η μαμά μου και οι φίλοι μου μου είπαν ότι είμαι καλός τραγουδιστής», σε απάντηση ο κριτής που έχει αποκτήσει τη φήμη του αυστηρού του είπε «Οι μαμάδες συνήθως δεν ξέρουν».
 
Δείτε το βίντεο:
 
[youtube url=”https://youtu.be/p_VssaTwwLY” width=”660″ scroll_reveal=”https://youtu.be/aPAyPM0gMoU”]

Leave a Comment