Η Χρύσπα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Εγώ» και μίλησε για τη δουλειά του καλλιτέχνη, την οποία χαρακτήρισε σκληρή.
Η τραγουδίστρια μίλησε για το πώς νιώθεις σήμερα τόσο σε επαγγελματικό όσο και προσωπικό επίπεδο: «Νιώθω πολύ δημιουργική που επιτέλους έχω και πάλι επαφή με το κοινό μέσα από τις ζωντανές εμφανίσεις μου. Αυτό φυσικά επιδρά θετικά σε όλα τα επίπεδα της ψυχολογίας μου αλλά και της δημιουργικότητάς μου. Μάλιστα, αυτό το διάστημα ασχολούμαι με τη σύνθεση νέων τραγουδιών. Ήρθε η ώρα να ξανασυστηθούμε, λοιπόν».
 
 
Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στη δουλειά του καλλιτέχνη την οποία χαρακτήρισε σκληρή: «Η δουλειά του καλλιτέχνη είναι σκληρή. Αντιμετωπίζεις πολλές φορές τους δαίμονές σου. Αυτούς που κάθε φορά που ένα καινούργιο τραγούδι δεν έχει την απήχηση που περίμενες ή ακόμα και οι προτάσεις για live εμφανίσεις δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σου, σου τριβελίζουν το μυαλό, ότι δεν αξίζω όσα νόμιζα. Ψέματα! Όλο αυτό είναι μια πλάνη. Όλες οι καριέρες έχουν τα πάνω και τα κάτω τους, δεν τα παρατάς, ψάχνεις την κατάλληλη ευκαιρία και αφορμή για να κάνεις αυτό που οραματίζεσαι. Το μυστικό είναι να μην παραιτείσαι, γιατί τότε δεν θα δεις την ευκαιρία που θα βρεθεί. Στη δουλειά μας απαιτείται να έχεις πάθος γι’ αυτό που κάνεις, δεν το καταλαβαίνουν πολλοί αλλά όταν νιώθεις έτσι δεν γίνεται να τα παρατήσεις. Δεν το σκέφτεσαι».

Leave a Comment