Η Καίτη Γαρμπή ήταν η πρώτη καλεσμένη της Ναταλίας Γερμανού, στην πρεμιέρα της εκπομπής που παρουσιάζει και μίλησε για όλα.
Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε τόσο στη σχέση της με τα social media, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει την αδυναμία της στον σύζυγό της, Διονύση Σχοινά.
«Είναι ο πιο σοβαρός καλλιτέχνης που έχω γνωρίσει, ήθελε στο ξεκίνημα του Δημήτρη να μην βγει στην Τεχνόπολη για να μελετήσει και να είναι έτοιμος. Το παιδί είναι Καιτούλα τι να μελετήσει; Βγήκε το παιδί τρέμοντας αλλά βγήκε, πήρε το βάπτισμα και από εκεί και πέρα ήταν όλα πιο εύκολα».«Έχουμε μία τρομακτική αγάπη, δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εκείνον. Είναι ένας άγγελος. Δεν θέλω καμία άλλη να τον κοιτάζει ούτε να τον έχει» ανέφερε, γελώντας.«Το λατρεύω το Twitter, μ΄αρέσει η σπιρτάδα του, και ότι ο καθένας λέει την άποψή του χωρίς φόβο και πάθος, όπως και εγώ. Δεν με ενδιαφέρει να τα έχω καλά με όλους και αφού δεν με ενδιαφέρει να τα έχω καλά με όλους θα καταθέσω αυτό που θέλω και θα το κάνω ο κόσμος να χαλάσει» είπε αρχικά.
Στη συνέχεια της συζήτησης, η Καίτη Γαρμπή θέλησε να σχολιάσει τη στάση των καλλιτεχνών απέναντι σε ζητήματα που αφορούν την κοινωνία.«Οι συνάδελφοι δεν μιλάνε και δεν το καταλαβαίνω. Ζούμε σε αυτή την κοινωνία, υπάρχουν προβλήματα, τι κάνουμε εμείς; Διαφημίζουμε μόνο το καινούριο μας τραγούδι; Το σωστό είναι να παίρνεις θέση» τόνισε.
 

Leave a Comment