Ο Πέτρος Ιακωβίδης παραχώρησε συνέντευξη στην τηλεοπτική εκπομπή «Ελένη», στην οποία μίλησε για τα μηνύματα θαυμαστριών του αλλά και για την αντίδραση της μητέρας του, όταν τον άκουσε να τραγουδάει για πρώτη φορά.
Ο γνωστός τραγουδιστής τόνισε ότι αποτελεί «ολοκλήρωση» για έναν καλλιτέχνη η παρουσία του ως «πρώτο όνομα» σε ένα σχήμα: «Η ολοκλήρωση ενός καλλιτέχνη είναι κάποια στιγμή να ηγηθεί σχήματος. Η ολοκλήρωση ενός καλλιτέχνη είναι να βλέπεις την αγάπη του κόσμου, γιατί μέσα από τα τραγούδια σου σε μαθαίνουν. Από μικρός μου άρεσε να τραγουδάω και στο σπίτι έπαιρνα μια κιθάρα και έπαιζα για φίλους και συγγενείς», ανέφερε αρχικά.
Για τα τραγούδια του που έχουν αγαπηθεί και ερμηνευθεί από πολλούς καλλιτέχνες, ο Πέτρος Ιακωβίδης δήλωσε: «Είναι πολύ όμορφο να ανοίγεις ένα ραδιόφωνο και να ακούς τη Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Κωνσταντίνο Αργυρό να τραγουδούν τραγούδια σου. Μια μέρα με πήρε η μητέρα μου τηλέφωνο και έκλαιγε, γιατί είδε το όνομα μου δίπλα στη Νατάσα Θεοδωρίδου και συγκινήθηκε», αποκάλυψε ο τραγουδιστής και συμπλήρωσε: «Είναι πολύ μεγάλο μια μεγάλη τραγουδίστρια να σε εμπιστεύεται. Τις αποφάσεις μου τις μοιράζομαι με τους στενούς μου συνεργάτες, αλλά σίγουρα και με τον πατέρα μου, τη μητέρα μου και την αδερφή μου».
Ο Πέτρος Ιακωβίδης αναφέρθηκε επίσης και στις θαυμάστριές του: «Με τις θαυμάστριες τα πάω μια χαρά και απαντάω στα μηνύματά τους», ενώ κατέληξε πως θα ήθελε να γράψει τραγούδια στον Νίκο Βέρτη και τον Νίκο Οικονομόπουλο.

Leave a Comment