Η Δέσποινα Βανδή σε μια αποκλειστική συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου, μίλησε για τη σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη, την οικογένειά της, αλλά και τη συμμετοχή της στο J2US.
Φτάνοντας η κουβέντα στην κόρη της Μελίνα, η οποία ενηλικιώθηκε και άνοιξε τα φτερά της, η Δέσποινα Βανδή συγκινήθηκε και μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια.«Ενώ πηγαίναμε για νομική αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική. Πάντα έλεγα στα παιδιά να κυνηγήσουν τα όνειρά τους και έπρεπε να το ακολουθήσω. Εμένα με νοιάζει τα παιδιά μου να είναι καλά ότι και εάν ακολουθήσουν.Δεν είμαι φίλη με την κόρη μου με την έννοια της φίλης. Θεωρώ ότι μάνα δεν μπορεί να είναι κανείς. Αυτόν τον ρόλο θέλω να κρατάω, της μητέρας. Συζητάω τα πάντα με τα παιδιά μου, αλλά φίλους έχουν πολλούς. Εγώ είμαι η μητέρα τους», δήλωσε αρχικά η Δέσποινα Βανδή
«Να πάει σε ένα talent show δεν υπάρχει λόγος γιατί την έχει τη δίοδο και από νονό και από μαμά. Εάν θέλει να γίνει τραγουδίστρια δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Η θεωρία είναι καλή αλλά η εμπειρία είναι αυτή που σου δίνει το μάθημά σου. Η Μελίνα άρχισε να ανακαλύπτει τα τραγούδια μου στην εφηβεία και όταν άρχισε το πρώτο σκίρτημα», είπε η γνωστή τραγουδίστρια.

Leave a Comment