Δύο από τις σημαντικότερες γυναικείες φωνές του ελληνικού τραγουδιού, δύο τεράστια ρεπερτόρια, δύο διαφορετικές γενιές θα συναντηθούν φέτος, για πρώτη φορά, στη σκηνή του VOX, Ο λόγος θα την Ελευθερία Αρβανιτάκη  και την Ελεωνόρα Ζουγανέλη που ενώνουν τις μουσικές δυνάμεις τους σε ένα από τα πιο ισχυρά καλλιτεχνικά σχήματα της νέα σεζόν.

Από τις 12 Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο βράδυ οι δύο σημαντικές ερμηνεύτριες θα ενώνουν τις φωνές, τα τραγούδια τους και τις ψυχές τους σε ένα πρόγραμμα γεμάτο μοναδικές μουσικές στιγμές. Με τραγούδια από την προσωπική τους δισκογραφία που έχουν αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα τους στις ζωές μας καθώς μάς έχουν συντροφεύσει, πολλές φορές, στις χαρές αλλά και στις λύπες μας.Μουσικές μεγάλων συνθετών και λόγια σημαντικών ποιητών και στιχουργών που έχουν μεταφερθεί μέσα από τις υπέροχες φωνές τους όχι μόνον απ’ άκρη σ’ άκρη της χώρας αλλά και εκτός συνόρων.
Από ένα τέτοιο σμίξιμο ταλέντου, ρεπερτορίων και γυναικείων χαρακτήρων μόνο ευχάριστες εκπλήξεις μπορούμε να περιμένουμε!

Leave a Comment