Συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Βαρδής και αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας του.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και αρχικά, αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Γιώργο Λιανό.«Με τον Λιανό είμαστε 12 χρόνια μαζί. Περισσότερα από όσα είμαι με τη γυναίκα μου. Η διαφωνία μου με τον Γιώργο στα live είναι ότι εγώ δεν θέλω να κοιμάμαι εκτός Αθηνών, θέλω να γυρίζω πίσω», είπε χαρακτηριστικά.Όσο για το αν έχει δεχτεί «πλάκες» ή σαμποτάζ στον χώρο που εργάζεται, είπε: «Υπήρχε πάντα μια αόρατη προστασία, λόγω του πατέρα μου. Δεν θα μπορούσαν να μου χαμηλώσουν το μικρόφωνο κι ας ήθελαν».Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί στον χώρο του τραγουδιού.
«Ακόμα διαβάζω πικρόχολα σχόλια του τύπου “ποιος είναι αυτός;”, “δεν έχει κάνει τίποτα”, “δεν θα έπρεπε να υπάρχει στον χώρο”. Εάν δεν άρεσα στον πατέρα μου, θα μου απαγόρευε να γίνω τραγουδιστής. Υπάρχουν παιδιά τραγουδιστών που αξίζουν και κάποια που δεν θα έπρεπε να είναι τραγουδιστές», σημείωσε.
Τέλος, μίλησε για τον πατέρα του και εξέφρασε το παράπονό του. «Ο πατέρας μου έφυγε με το παράπονο ότι δεν έπαιζαν τραγούδια του στο ραδιόφωνο. Έχω ανέκδοτα τραγούδια του πατέρα μου, αλλά με φοβίζει ότι μπορεί να μην παιχτούν στο ραδιόφωνο», είπε κλείνοντας.

Leave a Comment