«Φωτιές» άναψε η κοινή έξοδος της Ντούα Λίπα με τον Τρέβορ Νόα πριν από μερικές ημέρες σε εστιατόριο στη Νέα Υόρκη, με τα δημοσιεύματα να θέλουν την 27χρονη τραγουδίστρια ζευγάρι με τον 38χρόνο παρουσιαστή.

Ωστόσο η Ντούα Λίπα αποφάσισε να βάλει τα πράγματα τη θέση τους και να αποκαλύψει την κατάσταση της σχέσης της εν μέσω των φημών για το ραντεβού της με τον Νοτιοαφρικανό, μιλώντας στο Charli XCX κατά τη διάρκεια του νέου επεισοδίου του podcast iHeartRadio, Dua Lipa: At Your Service.
 
 
Η Βρετανίδα ποπ σταρ με καταγωγή από την Αλβανία δήλωσε πως… περνάει και μόνη της καλά και δεν έχει σχέση με κανέναν αυτή τη περίοδο. Σύμφωνα με την τραγουδίστρια αυτή ήταν η πρώτη χρονιά εδώ και «πολύ καιρό» που δεν έχει σχέση, μια αλλαγή που είπε ότι ήταν ωραία.
«Για μένα, αυτή είναι η πρώτη χρονιά που δεν έχω σχέση για πολύ καιρό», είπε η Λίπα. «Ήταν πραγματικά υπέροχο να είμαι μόνη και να σκέφτομαι μόνο τον εαυτό μου».
Η τραγουδίστρια του «Levitating» σημείωσε στη συνέχεια ότι, «όταν βρίσκεις κάποιον που σε μαλακώνει και σε ηρεμεί κάνει μεγάλη διαφορά».
Τα σχόλια της Λίπα έρχονται αφού οι θαυμαστές υπέθεσαν ότι αυτή και ο παρουσιαστής του «The Daily Show» είναι ζευγάρι, αφού εθεάθησαν να μοιράζονται ένα δείπνο σε γνωστό εστιατόριο και να αγκαλιάζονται αρκετές φορές, με τον Νόα να την φιλάει τρυφερά στο μάγουλο, στη βόλτα που έκαναν μετά το δείπνο τους.
 
lipa_noah1
 
Ωστόσο, μια πηγή αργότερα διέψευσε τις φήμες μιλώντας στο People , με την πηγή να ισχυρίζεται ότι η Λίπα και ο Νόα είναι «απλώς φίλοι».
 
lipa_noah2
 
Η Λίπα και ο πρώην σύντροφός της Ανουάρ Χαντίντ φέρεται να χώρισαν τον Δεκέμβριο μετά από δύο χρόνια μαζί. Μετά τον χωρισμό, η τραγουδίστρια επιβεβαίωσε στο εξώφυλλό της Ιουνίου/Ιουλίου για τη Vogue ότι ήταν single και ικανοποιημένη που ήταν έτσι.

Leave a Comment