Το βράδυ του Σαββάτου συνέβη αυτό που δεν περίμεναν με τίποτα οι fans του Justin Bieber.

Η νυν σύζυγός του, Hailey Bieber πόζαρε μαζί με την πρώην του, τη Selena Gomez.Οι δύο γυναίκες φωτογραφήθηκαν σε ένα γκαλά του Academy Museum, αγκαλιά και όπως ήταν αναμενόμενο τρέλαναν τους fans τους.

 
 
Θυμίζουμε πως ο Justin Bieber και η Selena Gomez είχαν χρόνια σχέση και είχαν απασχολήσει τον ξένο τύπο για αρκετό καιρό, περισσότερο, βέβαια, είχε τραβήξει την προσοχή ο πολύκροτος χωρισμός τους και το πόσο γρήγορα προχώρησε σε γάμο ο γνωστός τραγουδιστής με την Hailey Bieber.Οι θαυμαστές των τραγουδιστών, είχαν διχαστεί με κάποιους να στηρίζουν φανατικά τη Gomez και να επιτίθενται σφοδρά κατά της Bieber, την οποία ούτε λίγο ούτε πολύ την κατηγορούσαν ως… «αντροχωρίστρα».Όπως φαίνεται όμως, οι δύο γυναίκες δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν και απέδειξαν σε όλους πόσο ακομπλεξάριστες είναι!
Η Selena Gomez για το gala επέλεξε ένα μαύρο κοστούμι που είχε συνδυάσει με κοσμήματα του Cartier. Μάλιστα το δαχτυλίδι – πάνθηρας που φορούσε, υπολογίζεται ότι ανέρxεται σε 219.000 δολάρια. Η Hailey Bieber από την άλλη φορούσε ένα καφέ σκούρο στραπλες φόρεμα του οίκου Yves Saint Lauren από την ανοιξιάτικη συλλογή ’23.
Πριν από περίπου δύο εβδομάδες, η Hailey Bieber είχε μιλήσει για τη σχέση της με τον Justin και για να κλείσει τα στόματα όσων έλεγαν ότι μπήκε ανάμεσα στη σχέση των δύο καλλιτεχνών. Όπως είπε, «όταν γνωριστήκαμε δεν είχε σχέση. Δεν είναι άλλωστε του χαρακτήρα μου να μπλέκω ανάμεσα σε ζευγάρια».
Η Gomez, λίγο μετά από αυτή τη συνέντευξη, ζήτησε από τους ακολούθους της να σταματήσουν τις επιθέσεις εναντίον της Bieber, λέγοντας ότι δεν ταιριάζουν στο ύφος της και είναι άδικο.

Leave a Comment