Μόλις λίγα εικοσιτετράωρα χρειάστηκαν για να βρεθεί η Αναστασία και πάλι στο Νο1 του YouTube.

Το viral φαινόμενο της ελληνικής δισκογραφίας μετά την σαρωτική επιτυχία των τραγουδιών «Αμαρτίες» & «Λίγο Λίγο», επέστρεψε με το ολοκαίνουργιο hit της «Μυστικό» και προκαλεί ήδη φρενίτιδα στις streaming πλατφόρμες και το ραδιοφωνικό airplay.
Πλέον, μαζί με τη νέα της κυκλοφορία από τη Golden Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company η Αναστασία έχει καταφέρει μέσα σε λιγότερο από έναν χρόνο να φτάσει και τα 3 της κομμάτια στο Νο1 των τάσεων του YouTube. Σε μόλις μία εβδομάδα το «Μυστικό» που υπογράφει μουσικά και στιχουργικά ο Γιώργος Καλογεράκος έχει συγκεντρώσει πάνω από 1,3 εκατομμύρια προβολές στο YouTube, πάνω από 500.000 streams στο Spotify και βρίσκεται ήδη στο Top25 του Official Greek Airplay Chart by Mediainspector με συνεχή ανοδική πορεία.Παράλληλα, με αφορμή την κυκλοφορία της βρέθηκε και στο εξώφυλλο της editorial λίστας του Spotify «Λαικά του Σήμερα».
Η Αναστασία συνεχίζει τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις της στο Βοτανικό κάθε Παρασκευή & Σάββατο στο πλευρό της Έλενας Παπαρίζου και του Γιώργου Σαμπάνη.
 
A person with the hand on the face

Description automatically generated with medium confidence
 
Δείτε το official video στο YouTube:
 
[youtube url=”https://youtu.be/osMpwS8yqb8″ scroll_reveal=”https://youtu.be/56y83Ija7PM”]
 
 
 

Leave a Comment