Η Έλενα Τσαγκρινού επιστρέφει με ένα νέο single που έχει τον τίτλο «Πες».Συνεχίζοντας τα ξεχωριστά δισκογραφικά της βήματα, η Έλενα Τσαγκρινού δίνει ρυθμό με ένα δυναμικό κι up-tempo τραγούδι, γεμάτο με το ταπεραμέντο της.

Τη μουσική του «Πες» υπογράφει ο Nore και οι στίχοι ανήκουν στην ίδια την Έλενα Τσαγκρινού και τον Lil Pop.
«Πες, πες πόσο με θέλεις / Ξέρω ότι για μένα πεθαίνεις / Πες, πες τι τις θέλεις / σταμάτα σε άλλες να στέλνεις / Πες, πες πόσο με θέλεις / ξέρω ότι για μένα πεθαίνεις / Πιες, πιες όσο θέλεις / και κάτσε σε άλλες να στέλνεις», τραγουδά η Έλενα Τσαγκρινού στο ρεφρέν του «Πες».
Το «Πες» είναι το επόμενο single που κυκλοφορεί η Έλενα Τσαγκρινού από τότε που μας ταξίδεψε στα νησιά του Αιγαίου με το καλοκαιρινό τραγούδι της «Μύκονος Και Σαντορίνη», στο οποίο τη μουσική έγραψαν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και ο Κωνσταντίνος Παντζής.
Το «Πες» μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα music video που σκηνοθέτησε ο Danny Darlas, με την Έλενα Τσαγκρινού να κλέβει τις εντυπώσεις με το σεξαπίλ της.Η Έλενα Τσαγκρινού είχε δώσει μία πρόγευση από το «Πες» στους ακόλουθούς της στο Instagram στις αρχές αυτού του μήνα και αυτή τη φορά μοιράζεται μέσα από το music video του «Πες» ένα απόσπασμα από ένα ακόμα νέο τραγούδι με τίτλο «Υποπτεύομαι», σε παραγωγή του DJ Stephan.
Το «Πες» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records.
 
[youtube url=”https://youtu.be/H650zcHqHdY” width=”660″ scroll_reveal=”https://youtu.be/aPAyPM0gMoU”]
 

Leave a Comment