Ο Νίκος Απέργης και η Μαλού έχουν συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα της νυχτερινής ζωής της Αθήνας, καθώς οι εμφανίσεις τους στο «Cabaret» κάθε Σάββατο και Κυριακή είναι sold out.

 

 
 
Οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες έχουν κάνει το «Cabaret» το απόλυτο στέκι διασκέδασης, με το κοινό να δίνει δυναμικό παρών, ενώ αρκετοί είναι και οι επώνυμοι που έχουν επιλέξει τον Νίκο Απέργη και τη Μαλού για τη διασκέδασή τους. 
 
 
 
Παράλληλα, το ντουέτο τους με τίτλο «Πόσο Πόσο» μέσα σε λίγες ημέρες από την κυκλοφορία του έχει ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο προβολές στο YouΤube, ενώ ξεχωρίζει και στο ραδιοφωνικό airplay.
 
 
Ο Νίκος Απέργης, ο ταλαντούχος καλλιτέχνης και δημιουργός, με τις αμέτρητες δισκογραφικές επιτυχίες, ξεσηκώνει το κοινό με το δικό του μοναδικό τρόπο και χαρίζει ανεπανάληπτες μουσικές στιγμές on stage.
 
 
Η Μαλού, πιο έτοιμη από ποτέ, παρασύρει το κοινό με τις τεράστιες επιτυχίες της αλλά και την ανεπανάληπτη σκηνική της παρουσία, σε ένα πρόγραμμα γεμάτο συναισθήματα.Ο Άρις Πετράκης, ο ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος νεαρός καλλιτέχνης, εντυπωσιάζει με τις ερμηνείες του και την on stage εμφάνιση του.Ο McDaddy, ο τράπερ με το ξεχωριστό στυλ μουσικής, ξεσηκώνει το κοινό με το «Νησί».

Leave a Comment