Ο Γιώργος Νταλάρας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και αναφέρθηκε στην απόφασή του να εγκαταλείψει τη δουλειά στα νυχτερινά κέντρα.

Ο τραγουδιστής μίλησε για την αγάπη που τρέφει για τη μουσική, ενώ αποκάλυψε το γεγονός ότι σε ηλικία 23 ετών, ήταν που «άφησε» τη νύχτα: «Με ενοχλεί να βλέπουμε το τραγούδι σαν μια διαδικασία προχειρότητας γι’ αυτό δεν δουλεύω σε αυτές τις νυχτερινές απολαύσεις».Μιλώντας για το όνομά του και την καριέρα που έχει καταφέρει να χτίσει με αυτό: «Δεν ήθελα ποτέ να διατηρώ το όνομά μου. Ήθελα απλά να είμαι καλά κι όρθιος κάθε μέρα και να μπορώ να βλέπω τον ήλιο, το ξημέρωμα και το ηλιοβασίλεμα με τους ανθρώπους που αγαπώ. Το όνομά μου δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Επίσης το όνομά μου δεν είναι μόνο το επώνυμό μου, είναι και το Γιώργος. Ενδιαφέρομαι για τον Γιώργο πολύ περισσότερο από ότι ενδιαφέρομαι για το επώνυμό μου».
Κλείνοντας ο Γιώργος Νταλάρας είπε: «Αυτό το ξεχωριστό που εσείς ενδεχομένως βλέπετε, είναι τα τραγούδια κι η ελληνική μουσική. Η αξία της. Το τραγούδι δεν είναι τρία λεπτά εκτόνωσης. Άρα το να το βλέπουμε σαν μια διαδικασία προχειρότητας, εμένα με ενοχλεί. Για αυτό βλέπετε ότι δεν δουλεύω σε αυτές τις νυχτερινές απολαύσεις εδώ και πολλά χρόνια. Κι επειδή είμαι 5ο τόσα χρόνια στο χώρο. Πολύ μικρός 23 χρονών, όταν άλλοι ξεκινούν την καριέρα τους, εγώ είπα όχι θα φύγω από αυτούς τους χώρους και θα προσπαθήσω να κάτι για τη μουσική». 
 

Leave a Comment