Ο Weeknd δημοσίευσε ένα σύντομο βίντεο στο Instagram, στο οποίο εμφανίζει το λογότυπο της ταινίας «Avatar: The Way of Water» και το συνοδεύει με την ημερομηνία κυκλοφορίας της, στις 16 Δεκεμβρίου.

Στο background ακούγεται μια μελωδία, την οποία συνοδεύουν με έντονο ρυθμό τύμπανα, κάτι που θυμίζει τη μουσική επένδυση του James Horner στην προηγούμενη ταινία, σύμφωνα με το Variety.O επίσημος λογαριασμός της ταινίας έκανε retweet την ανάρτηση και ανέβασε ένα απόσπασμα στο Twitter. Ο Τζον Λαντάου, ο παραγωγός της ταινίας, δημοσίευσε επίσης ένα κλιπ γράφοντας στη λεζάντα: «Όπως λένε οι Na’vi (η φανταστική φυλή της ταινίας), “Zola’u niprrte’ soaiane Avatar”… Καλώς ήρθατε στην οικογένεια του Avatar».Έχουν περάσει 13 χρόνια από τότε που κυκλοφόρησε η πρώτη ταινία. Ο Σαμ Γουόρθινγκτον και η Ζόε Σαλντάνα επιστρέφουν στους ρόλους τους, ως Τζέικ και Νεϊτίρι, και ζουν με την οικογένειά τους, η οποία έχει μεγαλώσει σε νέους υποβρύχιους κόσμους στον ειδυλλιακό πλανήτη της Πανδώρας.Μαζί τους επιστρέφουν οι: Τζόελ Ντέιβιντ Μουρ, Στίβεν Λανγκ και Σιγκούρνι Γουίβερ, η οποία αναλαμβάνει νέο ρόλο. Οι Κέιτ Γουίλσλετ, Έντι Φάλκο και Βιν Ντίζελ είναι μεταξύ άλλων, οι νέοι πρωταγωνιστές στην ταινία.Το «Avatar: The Way of Water» είναι η πρώτη από τις τέσσερις προγραμματισμένες συνέχειες της υπερπαραγωγής του 2009, με τις υπόλοιπες τρεις να κυκλοφορούν το 2024, το 2026 και το 2028, αντίστοιχα. Ο σκηνοθέτης ωστόσο, έχει αφήσει να εννοηθεί σε συνέντευξή του στο «Empire» ότι μπορεί να μην σκηνοθετήσει τις δύο τελευταίες ταινίες της σειράς.

 

[youtube url=”https://youtu.be/o5F8MOz_IDw” scroll_reveal=”https://youtu.be/56y83Ija7PM”]

 

Η σύνοψη της ταινίας
 
Το Avatar: The Way of Water διαδραματίζεται πάνω από 10 χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας και ξεκινά να διηγείται την ιστορία της οικογένειας των Sully (Jake, Neytiri και των παιδιών τους), τα βάσανα που τους ακολουθούν, τα άκρα που θα φτάσουν για να παραμείνουν ασφαλείς, τις μάχες που θα δώσουν για να παραμείνουν ζωντανοί και τις τραγωδίες που θα υπομείνουν.

Leave a Comment