Ο Πάνος Καλίδης ήταν καλεσμένος στην εορταστική εκπομπή «Open Weekend», την παραμονή των Χριστουγέννων.
Ο τραγουδιστής μίλησε στην Ελένη Τσολάκη για την εμπειρία του στο Survivor και τα προβλήματα που απέκτησε από την τρίμηνη παραμονή του στο ριάλιτι επιβίωσης.Πιο συγκεκριμένα δήλωσε:
«Ήμουν αποφασισμένος να το κάνω, συζητήθηκε πριν πάω. Ήξερα τι θα αντιμετωπίσω, ήξερα ότι δεν θα έχω κινητό, δεν ήταν μια συναυλία στην Αμερική που θα κάνω facetime και θα δω την οικογένειά μου. Ήμουν δυνατός στην αρχή, άντεχα. Έκανα καιρό να δω τα παιδιά μου σε έπαθλο επικοινωνίας. Ήμασταν οι πρώτοι που είχαμε κερδίσει έπαθλο επικοινωνίας. Τα παιδιά στην άλλη ομάδα το έχαναν συνέχεια και θυμάμαι ότι έκλαιγαν πραγματικά. Γύρισα μετά από τρεις μήνες και είδα τα παιδιά μου να έχουν μεγαλώσει», είπε αρχικά ο Πάνος Καλίδης και στη συνέχεια πρόσθεσε:
«Δεν ήταν καθόλου εύκολο. Όταν αποφάσισα να το κάνω, δεν κατάλαβα τι πάω να κάνω, ήξερα όμως ότι αντέχω. Όταν τελειώνεις, έχεις για καιρό σωματικά προβλήματα. Είχα δερματικά προβλήματα για ένα χρόνο. Αν έχεις έλλειψη βιταμινών, το σώμα δεν ανταποκρίνεται εύκολα στα μικρόβια. Κάναμε μπάνιο με θαλασσινό νερό, μέναμε δύο εβδομάδες με τα αλάτια. Είχα έντονη φαγούρα στα πόδια και στο κεφάλι για καιρό μετά το παιχνίδι».

Leave a Comment