Η Χριστίνα Κολέτσα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», με αφορμή την έναρξη των νυχτερινών της εμφανίσεων με τον Χρήστο Ζώτο.
Η τραγουδίστρια, η οποία έζησε μία ξεχωριστή εμπειρία στο Asia Express μαζί με τη Maria Maroulis, τους προηγούμενους μήνες, κατάφερε να φτάσει στον τελικό του ριάλιτι παιχνιδιού
Όπως αποκάλυψε με τις απαντήσεις της στην πρωινή εκπομπή του Alpha, δέχεται επίμονο φλερτ στα social media, αλλά όχι και στην πραγματική ζωή: «Στα social media με φλερτάρουν, πολλές φορές και απροκάλυπτα και μερικές φορές και χυδαία! Μερικές φορές και γλυκά αλλά συνήθως δεν απαντώ. Από κοντά, όμως, δεν με φλερτάρουν. Όχι».Μιλώντας για την εμπειρία της στο Asia Express η Χριστίνα Κολέτσα τόνισε: «Αυτό που δεν βλέπατε εσείς αλλά έπρεπε να το διαχειριστούμε εμείς με την Μαρία στο Asia Express ήταν πως τα βράδια ήμασταν ολομόναχες στα σπίτια των locals. Σε ένα ξένο σπίτι να κοιμάσαι και να είσαι με το ένα μάτι ανοιχτό, αυτό ήταν πάρα πολύ έντονο πράγμα το οποίο δεν μπορεί να φανεί τηλεοπτικά. Αλλά τα βράδια πραγματικά που μέναμε τελείως μόνες μας εκεί ήταν συγκλονιστικό».

Leave a Comment