Μετά τη μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του που πέρασε, ο Βασίλης Καρράς ετοιμάζεται να ανέβει και πάλι στις πίστες και να μαγέψει τους θαυμαστές του με τα τραγούδια και τη φωνή του.

Ο τραγουδιστής ετοιμάζει μια μεγάλη περιοδεία στο εξωτερικό προκειμένου να κάνει δυνατό come back. Μάλιστα σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στο «Πρωινό» του Ant1, ο Βασίλης Καρράς ζήτησε να έχει στο πλευρό του στην περιοδεία ένα «δυνατό» γυναικείο όνομα το οποίο έχει αποδεχθεί την πρότασή του.Ο λόγος για τη Δέσποινα Βανδή η οποία φέρεται να έχει αποδεχθεί την πρόταση του Βασίλη Καρρά.«Είναι πάρα πολύ καλά. Θέλει να επιστρέψει. Σχεδιάζουμε ωραία πράγματα για το μέλλον και σύντομα θα ακούσετε κάτι πάρα πολύ καλό. Το βίωσε όλο αυτό δύσκολα. Δεν μπορούμε να πούμε πολλές λεπτομέρειες. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι ζήτησε να κάνει κάτι μεγάλο στο εξωτερικό. Ζήτησε δίπλα του τη Δέσποινα Βανδή η οποία αποδέχθηκε την πρόταση και σύντομα θα δείτε ωραία πράγματα» ανέφερε ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος στην κάμερα του «Πρωινού», συνεργάτης του Βασίλη Καρρά.
Ο συνεργάτης του Βασίλη Καρρά, ανέφερε πως ο τραγουδιστής προετοιμάζει «σύντομα» και την επιστροφή του στην νυχτερινή ζωή. «Αισθάνεται καλά, έχει μπει στο στούντιο, γράφει τραγούδια, θα έχει και κάποια έκπληξη με το καινούργιο του τραγούδι που έχει να κάνει με την περιπέτεια υγείας του» πρόσθεσε στην συνέχεια ο κ. Παπαδόπουλος.
Όπως είπε στο «Πρωινό» ο Θάνος Βάγιος, η περιοδεία θα ξεκινήσει από την Αυστραλία.

Leave a Comment