Η Ντούα Λίπα φέρεται να έχει βρει ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον στο πρόσωπο του Γάλλου σκηνοθέτη Ρομέν Γαβράς.

Η ποπ σταρ τον περασμένο Φεβρουάριο είχε φύγει από ένα πάρτι μετά τα BAFTA στο Λονδίνο τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας με τον σκηνοθέτη στο πλευρό της, με το ζευγάρι στη συνέχεια να μπαίνει μαζί σε ένα αυτοκίνητο.Δημοσίευμα της Mirror είχε αναφέρει ότι «βγαίνουν αθόρυβα εδώ και αρκετούς μήνες. Έχουν πολλά κοινά και έχουν συστήσει ο ένας τον άλλον στους στενούς τους κύκλους φίλων κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου».Η διάσημη τραγουδίστρια δημοσίευσε όμως μια φωτογραφία με τον Ρομέν Γαβράς, επιβεβαιώνοντας τις φήμες για το ειδύλλιο.Μέσα από τα Instagram stories στον προσωπικό της λογαριασμό, η Λίπα ανάρτησε μια κοινή τους φωτογραφία.Στο στιγμιότυπο εμφανίζεται το χέρι της Λίπα να κρατάει μια φωτογραφία polaroid όπου φαίνεται να γελάει με τον Γαβράς. Αυτή είναι η πρώτη φορά που οι δυο τους δημοσιοποιούν τη σχέση.
 
Δείτε τη φωτογραφία
 
 
Αν και η τραγουδίστρια του «Levitating» δεν έχει μιλήσει για τη σχέση επίσημα, το story συνοδευόταν από μία κόκκινη καρδιά επιβεβαιώνοντας με αυτόν τον τρόπο την ερωτική της σχέση με τον Γαβράς.Η Λίπα είναι μόνη της μετά τον χωρισμό της από το μοντέλο Ανουάρ Χαντίντ στα τέλη του 2021, ενώ ο Γαβράς ήταν σε σχέση με τη Ρίτα Όρα για έξι μήνες, πριν επιβεβαιώσει τον χωρισμό τους τον Μάρτιο του 2021. Ο σκηνοθέτης έχει βγει στο παρελθόν με τη ράπερ M.I.A. και έχει σκηνοθετήσει αρκετά από τα μουσικά της βίντεο κλιπ.
Γιος του βραβευμένου με Όσκαρ Έλληνα σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά, ο Ρομέν είναι γνωστός για τη δημιουργική του δουλειά και αυτό φέρεται να βρίσκει ανταπόκριση στη Λίπα, η οποία προέρχεται επίσης από ένα δημιουργικό υπόβαθρο ως τραγουδίστρια και τραγουδοποιός.

Leave a Comment