Το βράδυ της Πέμπτης 20 Απριλίου, ο Νικηφόρος και ο Νίνο έκαναν πρεμιέρα στο πλήρως ανακαινισμένο «ROMEO», έχοντας στο πλευρό τους την Χριστίνα Μηλιού και την Ματίνα Ζάρα. 
Οι εικόνες έξω από το νυχτερινό κέντρο της παραλιακής θύμιζαν εκείνες της δεκαετίας του ’90, αφού οι θαμώνες είχαν σχηματίσει ουρά και περίμεναν υπομονετικά να ανοίξουν οι πόρτες και να διασκεδάσουν με το πρόγραμμα των καλλιτεχνών.
 
 
Αναμφίβολα, το «ROMEO» είναι το νέο hot spot του φετινού καλοκαιρού, καθώς, ο Νικηφόρος και ο Νίνο με την Χριστίνα Μηλιού και την Ματίνα Ζάρα, ανέβασαν ψηλά τον πήχη της νυχτερινής διασκέδασης από το πρώτο κιόλας διήμερο. 
 
 
Ο Νικηφόρος, ένας από τους πιο επιτυχημένους κι ανατρεπτικούς καλλιτέχνες της γενιάς του, με τις μεγαλύτερες ραδιοφωνικές επιτυχίες, ανέβασε στα ύψη τη διασκέδαση με το πρόγραμμα που είχε ετοιμάσει. Οι θαυμαστές του περίμεναν με αγωνία την εμφάνισή του στο νυχτερινό κέντρο της παραλιακής και το απέδειξαν με το δυναμικό παρόν τους. 
 
 
Ο Νίνο, ο μεγαλύτερος star της γενιάς του, με τις αμέτρητες επιτυχίες στο ενεργητικό του τόσο ως καλλιτέχνης όσο και ως δημιουργός, χάρισε μοναδικές στιγμές on stage στους θαμώνες του «ROMEO», οι οποίοι τον αποθέωσαν από την πρώτη στιγμή που βγήκε στη σκηνή. 
 
 
Η ταλαντούχα Χριστίνα Μηλιού έδωσε το δικό της στίγμα με την καθηλωτική ερμηνεία της και την εντυπωσιακή σκηνική της παρουσία. Η «εκρηκτική» Ματίνα Ζάρα, η ξεχωριστή performer, συνεπήρε το κοινό στο δικό της ρυθμό. 
 
 
Μάλιστα, μια από τις πιο ωραίες στιγμές της βραδιάς είναι η συνύπαρξη του Νικηφόρου και του Νίνο επί σκηνής, οι οποίοι ερμηνεύουν γνωστές και διαχρονικές επιτυχίες. 
 
 
 
Τέλος, στη μεγάλη πρεμιέρα του «ROMEO» βρέθηκαν ο Σταμάτης Γονίδης και ο Γιώργος Μαζωνάκης, όπου ο Νικηφόρος και ο Νίνο βρέθηκαν κοντά τους και τους έδωσαν το μικρόφωνο όπου ερμήνευσαν γνωστές τους επιτυχίες και το κοινό τους αποθέωσε. 
Συμμετέχει ο Μάριος Πασιαλής. 
Dj set Βασίλης Κουμεντάκος. 

Leave a Comment